29. jún 5 kamerával jöhet az LG V40

5 kamerával jöhet az LG V40

Tech Hírek

Bár az LG G7 ThinQ nem lett egy rossz mobil, igazából semmi kiemelkedőt nem nyújt. Szerencsére az LG valódi 2018-as nagyágyúja még hátra van, és igen jónak ígérkezik.

Bővebben

22. jún

Felbukkant az LG Q8+

Tech Hírek

Hamarosan érkezik az LG Q8 készülék folytatása amelyet szimplán LG Q8+ néven ismerhet majd a nagyközönség a piacra kerülés után.

Bővebben

19. jún

Belépőszintű LG mobil érkezett méretes aksival

Tech Hírek

Az LG nemrégiben minden különösebb felhajtás nélkül bemutatott egy belépőszintű okostelefont, ami az X5 (2018) nevet kapta a keresztségben.

Bővebben

25. máj

Elképesztő OLED kijelzőt mutatott be a Google és az LG

Tech Hírek

A Google és az LG Display közösen mutatott be egy új OLED kijelzőt a Display Week 2018 expón.

Bővebben

16. máj

Tesztelték az LG Q7-et

Tech Hírek

Amikor idén márciusban az LG levédette a Q7 kifejezést a koreai szellemi tulajdonokkal foglalkozó irodánál, már sejtettük, hogy érkezőben van egy megfizethető készülék, ami azért sokat meríthet a drág..

Bővebben

15. júl Minden eddiginél gyorsabb töltést vezet be a Huawei

Minden eddiginél gyorsabb töltést vezet be a Huawei

Tech Hírek

Szomorú módon nagyon úgy fest, az okostelefonos gyártók nagyjából kimerítették azokat a lehetőségeket, melyekkel a jelenlegi akkumulátorok üzemidejét tovább lehetne fokozni.

Bővebben

07. máj

Az LG sem az Apple-ről másolt

Tech Hírek

Még mindig a notch-ról van szó, hiszen minden gyártónak felteszik a kérdést, miért nem próbáltak egyéni megoldással előállni, ám érdekes módon senki nem meri bevallani, hogy másoltak.

Bővebben

03. máj

Hivatalos az LG G7 ThinQ

Tech Hírek

Végre bemutatták az LG G7 ThinQ készüléket, ami a dél-koreai gyártó első valódi 2018-as csúcsmobilja.

Bővebben

28. ápr

Letesztelték az LG G7 ThinQ-t

Tech Hírek

Május 2-án debütál az LG következő zászlóshajója, vagyis a G7, ami a mesterséges intelligenciával kapcsolatos fícsörök miatt a nevéhez egy ThinQ utótagot is kapni fog.

Bővebben

25. ápr

Ilyen lesz az új LG zászlóshajó

Tech Hírek

Nagyjából egy hét múlva mutatják be az LG új csúcsmobilját, ami már hivatalosan is az LG G7 ThinQ nevet fogja viselni, és most teljes egészében kiszivárgott a készülék dizájnja.

Bővebben

24. ápr

Már készül az LG V40

Tech Hírek

Az LG V szériája az idén már gazdagodott egy modellel, ha emlékeztek, ez volt a V30S ThinQ készülék, amiről mi is írtunk.

Bővebben

12. ápr

Két kijelzős hajlítható mobilon dolgozhat az LG

Tech Hírek

2016-ban az LG benyújtott egy szabadalmat, amely egy olyan okostelefon terveit tartalmazta, ami két kijelzővel, két akkumulátorral, valamint szintén két fülhallgató aljzattal rendelkezett.

Bővebben

10. ápr

Bréking! Sajtóképen az LG G7 ThinQ

Tech Hírek

Kiszivárgott az első hitelesnek tűnő sajtókép az LG új csúcsmobiljáról, ami minden bizonnyal az LG G7 ThinQ nevet viseli majd.

Bővebben

04. ápr

Az LG lehet a Huawei beszállítója a jövőben

Tech Hírek

Nemrég mutatta be a Huawei a legdrágább készülékét, ami a Porsche Design Huawei Mate RS nevet kapta, és ehhez a hajlított kijelzőt meglepetésre nem a Samsungtól, hanem az LG-től szerezték be.

Bővebben

01. ápr

Bizonytalan az LG a notch miatt

Tech Hírek

Nagyon érdekes dolog történt, mivel a gyártó váratlanul megjelent a Redditen, és az új divattal kapcsolatban érdeklődött. Úgy tűnik van aki figyel a felhasználók szavára is.

Bővebben

06. márc

Lyukas lehet a következő LG csúcsmobil kijelzője

Tech Hírek

Az idei év legfontosabb okostelefonos trendje a minél kisebb kijelző menti káva lesz, sőt, a gyártók igyekeznek megszüntetni minden keretet a megjelenítő körül.

Bővebben

22. feb

Friss infók az LG 2018-as nagyágyújáról

Tech Hírek

Végre hiteles információk érkeztek az LG terveiről, és kiderült, hogy milyen csúcsmobillal készül a vállalat az idei évre az LG V30 új kiadásán túl.

Bővebben

05. feb

Bréking! Elhagyja az LG a világ legnagyobb okostelefon-piacát

Tech Hírek

Már voltak erre utaló jelek, de az LG egyik képviselője most hivatalosan is megerősítette, hogy kivonulnak a kínai okostelefon-piacról.

Bővebben

27. jan

Rekord bevétel az LG-nél

Tech Hírek

Az LG nyilvánosságra hozta a tavalyi évre vonatkozó eredményeit, amelyből kiderült, hogy összességében sikeresen zárta 2017-et, de a mobilos divízió továbbra is veszteséges.

Bővebben

21. jan

Az LG is hajlítható kijelzős mobilon dolgozik

Tech Hírek

Nem csak a Samsung készül összehajtható mobillal, hanem többek között az LG is, és most érkezett néhány kép a vállalat terveiről.

Bővebben

14. jan

Ilyen lehet az LG G7 előlapja

Tech Hírek

Hamarosan bemutatkozhat az LG új zászlóshajója, az LG G7, amelyről most kiszivárgott egy állítólagos kép.

Bővebben

12. jan

LG G7 – OLED kijelzővel és 6 GB RAM-mal jöhet

Tech Hírek

Nemrég felröppentek olyan pletykák, amelyek szerint az LG G7 helyett más néven jön a gyártó új zászlóshajója, most azonban úgy néz ki, hogy mégsem lesz ilyen jellegű változás.

Bővebben