26. ápr Egy extra gombot kap az LG G7 ThinQ

Egy extra gombot kap az LG G7 ThinQ

Tech Hírek

Az LG G7 ThinQ május 2-án fog hivatalosan debütálni, és persze sok más csúcsmodellel egyetemben ez a készülék is tárgya volt rengeteg kiszivárgott értesülésnek és különféle pletykáknak.

Bővebben

25. ápr

Ilyen lesz az új LG zászlóshajó

Tech Hírek

Nagyjából egy hét múlva mutatják be az LG új csúcsmobilját, ami már hivatalosan is az LG G7 ThinQ nevet fogja viselni, és most teljes egészében kiszivárgott a készülék dizájnja.

Bővebben

14. ápr

Hivatalos: ekkor érkezik az LG G7 ThinQ

Tech Hírek

A kiszivárgott információk és renderképek után végre kiderült az is, hogy mikor mutatja be az LG a legújabb csúcsmobilját, és szerencsére már nem is kell rá sokat várnunk.

Bővebben

05. ápr

Kiszivárgott egy rakat infó az LG G7-ről - VIDEÓ

Tech Hírek

Egy rakás új értesülés látott napvilágot, ami az LG következő zászlóshajóját, vagyis az LG G7-et érinti, ugyanakkor a friss hírek szerint lehet nem egészen ez lesz a telefon neve. A legújabb pletykák ..

Bővebben

20. jan

Óriási változások az LG-nél, ami már a G7-et is érinti

Tech Hírek

Az LG mobilrészlege új vezetőt kapott a tavalyi év végén Hwang Jeong-hwan személyében, aki gyökeres változtatásokat eszközölt.

Bővebben

15. júl Minden eddiginél gyorsabb töltést vezet be a Huawei

Minden eddiginél gyorsabb töltést vezet be a Huawei

Tech Hírek

Szomorú módon nagyon úgy fest, az okostelefonos gyártók nagyjából kimerítették azokat a lehetőségeket, melyekkel a jelenlegi akkumulátorok üzemidejét tovább lehetne fokozni.

Bővebben

14. jan

Ilyen lehet az LG G7 előlapja

Tech Hírek

Hamarosan bemutatkozhat az LG új zászlóshajója, az LG G7, amelyről most kiszivárgott egy állítólagos kép.

Bővebben

12. jan

LG G7 – OLED kijelzővel és 6 GB RAM-mal jöhet

Tech Hírek

Nemrég felröppentek olyan pletykák, amelyek szerint az LG G7 helyett más néven jön a gyártó új zászlóshajója, most azonban úgy néz ki, hogy mégsem lesz ilyen jellegű változás.

Bővebben

04. jan

Nem lesz LG G7, valami más jön helyette

Tech Hírek

Állítólag az LG komoly változásokat óhajt eszközölni idei felsőkategóriás okostelefonjai között, ami elsősorban a G szériás zászlóshajót érinti.

Bővebben