22. ápr Már véglegesíthették a Samsung Galaxy S10 főbb jellemzőit

Már véglegesíthették a Samsung Galaxy S10 főbb jellemzőit

Tech Hírek

Bár még csak nemrég jelentek meg a Galaxy S9 modellek, a Samsung állítólag már nagyrészt véglegesítette az utód jellemzőit, a bemutatóig már csak kisebb változtatásokat fognak eszközölni.

Bővebben

19. ápr

A Samsung is kivágott kijelzős mobillal készülhet

Tech Hírek

A dél-koreai gyártó háza felől eddig még nem hallottunk nyilatkozatot a notch-csal kapcsolatban, ám most úgy tűnik, hogy ők is terveznek olyan mobilt kiadni, melynek kijelzőjén ott lesz a bevágás.

Bővebben

17. ápr

Infinity Display-t kap a Samsung Galaxy J6

Tech Hírek

A Galaxy A széria után a J sorozat is megörökli a Samsung Galaxy S8-ban debütált Infinity Display kijelzőt, aminek minden bizonnyal sokan örülnek majd.

Bővebben

14. ápr

Nem lehet netezni a Samsung új mobiljával

Tech Hírek

A Samsung bemutatott egy új Galaxy J2 Pro változatot, aminek a különlegessége, hogy nem lehet vele internetezni, de ezt az extrát nem adja olcsón a gyártó.

Bővebben

14. ápr

Samsung Galaxy Note 9 – Nagyobb kijelzővel és aksival jöhet

Tech Hírek

Érkezett néhány friss információ a Samsung Galaxy Note 9-ről, amelyek a kijelző és az akkumulátor méretére vonatkoznak.

Bővebben

23. ápr Eltűnhet egy gomb az Androidból

Eltűnhet egy gomb az Androidból

Tech Hírek

Az Android készülékek már jó ideje három vezérlőgombbal érkeznek, amelyek vagy a kijelző alatt találhatók, vagy a kijelző alsó sávjában jelennek meg.

Bővebben

10. ápr

Újabb Samsung Galaxy mobilok kapják meg az Oreót

Tech Hírek

Most hogy végre minden tavalyi Samsung zászlóshajó elkezdte megkapni az Android Oreo rendszert, a dél-koreai vállalat még több okostelefonját igyekszik ellátni frissítéssel.

Bővebben

08. ápr

Bixbyvel és duál kamerával jön a Samsung Galaxy J7 Duo

Tech Hírek

A Samsung Galaxy J széria következő okostelefonja az SM-J720F modell lesz, ami valószínűleg a Samsung Galaxy J7 Duo nevet fogja kapni a keresztségben.

Bővebben

06. ápr

Közel a Samsung Galaxy A6 és A6+ leleplezése

Tech Hírek

A Samsung weboldalainak egyike lebuktatta, hogy a Galaxy A6 és A6+ hivatalos bemutatója, leleplezése már nem sokat várat magára.

Bővebben

05. ápr

Visszatérhet a Samsung Galaxy S mini széria!

Tech Hírek

Legutoljára a Galaxy S5 Mini képviselte ezt a vonalat, ami még 2014-ben jelent meg, ám most úgy tűnik, hogy újraélesztheti a gyártó.

Bővebben

03. ápr

A Samsung nem támogatja tovább a Galaxy S6 és S6 edge készülékeket

Tech Hírek

A Samsung a felsőkategóriás mobiljaira 3 éves támogatást ígér, legalábbis a biztonsági frissítések tekintetében, és sajnos két népszerű modellnek most lejárt az ideje.

Bővebben

02. ápr

Újítást kap a Samsung Alaways-on Display funkciója

Tech Hírek

Rendkívül közkedvelt funkció ez, hiszen minimális fogyasztás mellett láthatunk fontos információkat a kijelzőn, a jövőben ráadásul szabadabb kezet ad a Samsung a felhasználóknak.

Bővebben

31. márc

A bíróságon kell felelnie a Samsungnak a frissítések hiánya miatt

Tech Hírek

A frissítések mindig fontos szerepet játszanak a készülékek esetében, és most a Samsungot próbálják móresre tanítani ezzel kapcsolatban.

Bővebben

25. márc

Problémák vannak a Samsung Galaxy S9 érintőkijelzőjével

Tech Hírek

Többen panaszkodnak a legújabb Galaxy telefonokra, miszerint “halott zónákat” találnak rajtuk. A Samsung már hivatalos közleményt is kiadott ezzel kapcsolatban.

Bővebben

25. márc

A Huawei betrollkodta az Apple-t és a Samsungot a P20 reklámjával

Tech Hírek

Gyakran megesik, hogy a nagyobb gyártók a konkurenciát veszik célba a reklámjaikkal, és most a Huawei választott ötletes megoldást a P20 promózására.

Bővebben

22. márc

A Samsung egy különleges, kihúzható kijelzős mobilon dolgozhat

Tech Hírek

A Samsung hasonlóan a többi gyártóhoz folyamatosan dolgozik új megoldásokon, és most egy nagyon érdekes termék szabadalmát nyújtották be, melyhez hasonlót nem láthattunk eddig.

Bővebben

21. márc

Vajon hányadik ejtésre törik össze a Samsung Galaxy S9? - VIDEÓ

Tech Hírek

A Samsung azt állítja, hogy jelenlegi zászlóshajója, a Galaxy S9 olyan Gorilla Glass 5 bevonatot kapott, ami 20 százalékkal erősebb, mint ami az elődöt burkolja, ráadásul masszívabb “7-series” alumíni..

Bővebben

20. márc

Ennyibe kerül a Samsungnak egy Galaxy S9+ előállítása

Tech Hírek

Górcső alá vették, hogy mennyibe kerül a Samsung legújabb készülékének előállítása, és rögtön kiderült, hogy a Galaxy S9+ az eddigi legdrágábban legyártott mobilja a vállalatnak.

Bővebben

19. márc

Megindult a Galaxy Note 8 Android Oreo frissítése

Tech Hírek

A Galaxy S8 és S8+ modellek után végre a Note 8 is sorra került. A Samsung egyáltalán nem siette el, de most végre megindult az Android 8.0 Oreo frissítés a tavalyi csúcsphabletre.

Bővebben

18. márc

Feltűnt a Samsung Galaxy A6 és A6+

Tech Hírek

A Samsung Galaxy A széria lényegében a dél-koreai cég olyan okostelefonjait foglalja magában, amelyek középkategóriás felszereltséggel, és nem kevés prémium jellemzővel bírnak.

Bővebben

18. márc

Samsung Galaxy S9 és S9+ üzemidő teszt - VIDEÓ

Tech Hírek

Már kijöttek az első tesztek a Samsung Galaxy S9 modellek üzemidejéről, és egyáltalán nem lepődtünk meg, de elragadtatva sem vagyunk az eredményektől.

Bővebben

17. márc

Rémálom lesz javítani a Galaxy S9-et

Tech Hírek

Azt előre lehetett sejteni, hogy az üvegből és fémből készült mobilt nem lesz egyszerű szétszedni, de sajnos még ezen kívül is akad nehezítő tényező.

Bővebben