31. dec Vezeték nélküli fülhallgatóval érkezhet a Galaxy S8

Vezeték nélküli fülhallgatóval érkezhet a Galaxy S8

Droidos pletykák           2016.12.31 - 07:00           Írta: ARPII           1579

Nagy plusz bevételt jelenthet ez a cégnek!

Rengeteg pletykát hallhattunk eddig a Samsung következő zászlóshajójáról, a Galaxy S8-ról. Ezek közé tartozott a méretesebb kijelző, a jack csatlakozó elhagyása és a több RAM. A fülhallgató bemenet elhagyása viszont arra enged következtetni, hogy a cég a csúcsmobiljával együtt adná új, vezeték nélküli fülhallgatóját is.

 

 

A vezeték nélküli fülhallgató nem újdonság a Samsung számára, hiszen ebben az évben adta ki "zsinóroktól mentes" fitnesz újdonságát, a Gear IconX-et. A termék azonban nem volt annyira népszerű a felhasználók körében, ahogy azt a dél-koreai cégnél remélték. A SamMobile szerint, a Samsung épp ezért fel fogja szerelni a Galaxy S8-at egy újfajta, vezeték nélküli fülhallgatóval.

Az még tisztázatlan, hogy ez miben tér majd el a Gear IconX-től, azonban fogadni mernék, hogy a Samsung itt egy egyszerűbb megközelítést használ majd. Amíg az IconX a fitnesz ipart célozta meg, addig az új fülhallgató a jobb hangzást és az élettartam növelését tarthatja majd szem előtt.

Persze nem véletlen, hogy a dél-koreai cég az új készülékkel szándékozik ezt bemutatni. Hiszen az Apple ugyanezt tette az iPhone 7-tel és a kicsit megkésett EarPods-zal. Az utóbbi úgy tűnik, még így is nagy sikert fog aratni a felhasználók körében. Bár az Apple fülesei korlátozott funkciókkal ugyan, de működnek androidos készülékekkel is, a Samsungé bizonyára nem fog működni iOS-t futtató mobilokkal.

Az, hogy az S8 vezeték nélküli fülhallgatóval érkezik egyelőre még csak pletyka. Ezért az árakról sem tudunk még semmi pontosat.

Nem tehetünk mást, mint hogy várunk, amíg a Samsung leleplezi legújabb mobilját...

Forrás: 9to5Google
Hozzászólások

Több Apple hír
20. máj

Nagy meglepetéssel készülhet a Xiaomi, egyből a Mi 8 csúcsmobil jöhet

Tech Hírek

A Xiaomi eladásai szárnyalnak, és meglepett már minket idén a gyártó néhány újdonsággal.

Bővebben

20. máj

Játssz Android játékokat Steam kontrollerrel!

Tech Hírek

Ha igazán kocka vagy és megáll a fejeden a sör, valószínűleg nem kell bemutatni a Valve csapatát, és jó eséllyel rendelkezel Steam fiókkal is.

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
31. dec

Titkos Android-kódok

Tech Hírek

Rengeteg kód, amivel többet tudhatunk meg eszközünkről.

Bővebben

05. máj

Hozd ki a legtöbbet a telefonodból! - Tippek és trükkök nem csak profiknak

Droidos Tippek és trükkök

A fejlesztői lehetőségeket lehet, hogy a profiknak tervezték, de ez nem azt jelenti, hogy az átlagos felhasználók ne élvezhetnék ki az előnyeit. Most 5 érdekességet fogok nektek mutatni, amit ti is kö..

Bővebben