28. feb MWC 2017: Nyomógombos okostelefon - BlackBerry KEYone

MWC 2017: Nyomógombos okostelefon - BlackBerry KEYone

Hírek           2017.02.28 - 21:38           Írta: L Bence           1273

Kinek van okostelefonja? Valakinek esetleg gombos? És talán ez a kettő egyben?

Megjelent a KEYone, a Blackberry következő nagy dobása. A Mercury néven is emlegetett telefon egy 4,5 colos kijelzőt kapott, egy Snapdragon 625 2 GHz-es processzort, 32 GB belső tárhelyet, ami bővíthető microSD kártyával akár 2 TB-ra is, ezeket 3 GB RAM segíti a munkában, és az adatok tárolásában. Bluetooth 4.2, NFC, FM rádió (internet nélküli rádió) is megtalálható rajta, de ha vezetékes módon szeretnénk adatot importálni, vagy exportálni, vagy csak a 3505 mAH-es akkumulátort akarnánk tölteni, egy USB Type C-csatlakozón keresztül tehetjük meg. Ezt nem kell olyan gyakran megtennünk, hiszen egész nap bírja a strapát, sőt ha nem kap annyi terhelést, akár még 2-t is.

A gyárilag Android 7.1 Nougatot futtató készülék támogatja a gyorstöltést, így nagyjából fél óra alatt akár 50%-ra is feltölthetjük. Természetesen megtartották a fizikai billentyűzetet, ám ezúttal tettek bele egy nagyon gyors ujjlenyomat-olvasót is, illetve a gyárilag beprogramozott gyorsbillentyűk (M=Térkép, F=Faceboo stb.) konfigurálásával teljesen személyre lehet szabni. És hogy mennyibe kerül ez a szuper telefon? Maximum 600€, ami nagyjából 185 000 forint. Igen, a minőséget meg kell fizetni!

Forrás:  AndroidAuthority


Hozzászólások

Több Apple hír
21. ápr

Megvan mikor jön a HTC különleges csúcsmobilja

Hírek

A következő HTC zászlóshajó valószínűleg a HTC U nevet fogja kapni, és a tajvani vállalat már azt is közzétette, hogy mikor lehet örülni a mobil leleplezésének.

Bővebben

20. ápr

Videó: Íme az első Galaxy S és az S8 egymás mellett

Hírek

A különbség helyenként elképesztő, az öreg S mégis meglepően jól szuperál.

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
29. márc

Máris hibás a Samsung Galaxy S7 és Galaxy S7 edge

Hírek

Más billentyűket érzékel, mint amiket lenyomunk.

Bővebben

28. dec

A NOKIA feltámadni látszik poraiból

Droidos pletykák

A tippek szerint 4 készülék is érkezik a második és a harmadik negyedévben.

Bővebben