04. aug Az Instagram lemásolta a Snapchat ’’story’’ funkcióját

Az Instagram lemásolta a Snapchat ’’story’’ funkcióját

Játékok és Alkalmazások           2016.08.04 - 09:26           Írta: ARPII           838

Nem gondoltunk volna ilyet a Facebook-ról, de megtették.

A mai gyerekek imádják a Snapchatet, legalábbis a statisztikák szerint. Ezt kihasználva, az Instagram megalkotta a Storiest, egy funkciót, ami gyanúsan hasonlít arra, amit a Snapchat már három éve kitalált.

A Stories még tovább táplálja bennünk a vágyat, hogy életünk minden percét megosszuk a nagyvilággal. Emiatt azonban nem kell aggódnunk, mivel a kép 24 óra múlva eltűnik. Szóval kedvünkre bombázhatjuk barátainkat felesleges képekkel, amit nem kötelező megnézniük. Azt pedig, hogy az Instagram mit csinál a tartalmainkkal, mindenki döntse el maga.

Az Instagram Stories-aink kimennek a nagyvilágba, és mindenki láthatja őket, aki követ ( vagy nem blokkoltuk). Alkotásainkat természetesen matricákkal és firkákkal is színesebbé tehetjük. Úgy tűnik, az Instagram mindent megtesz annak érdekében, hogy abbahagyjuk a Memories használatát, vagy le se töltsük, ha még nem tettük meg.

Forrás: AndroidPolice


Hozzászólások

Több Apple hír
19. nov

OnePlus 5T, Szupergyors Tesla - a héten történt

Tech Hírek

Összeszedtük nektek, a hét legérdekesebb történéseit.

Bővebben

16. nov

Bemutatták a OnePlus 5T-t

Tech Hírek

A OnePlus végre bemutatta legújabb csúcsmobil-gyilkos készülékét, a OnePlus 5T-t, amely igen jó ajánlatnak tűnik. Nézzük mit kell tudni róla!

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
31. dec

Titkos Android-kódok

Tech Hírek

Rengeteg kód, amivel többet tudhatunk meg eszközünkről.

Bővebben

05. máj

Hozd ki a legtöbbet a telefonodból! - Tippek és trükkök nem csak profiknak

Droidos Tippek és trükkök

A fejlesztői lehetőségeket lehet, hogy a profiknak tervezték, de ez nem azt jelenti, hogy az átlagos felhasználók ne élvezhetnék ki az előnyeit. Most 5 érdekességet fogok nektek mutatni, amit ti is kö..

Bővebben