04. aug Az Instagram lemásolta a Snapchat ’’story’’ funkcióját

Az Instagram lemásolta a Snapchat ’’story’’ funkcióját

Játékok és Alkalmazások           2016.08.04 - 09:26           Írta: ARPII           874

Nem gondoltunk volna ilyet a Facebook-ról, de megtették.

A mai gyerekek imádják a Snapchatet, legalábbis a statisztikák szerint. Ezt kihasználva, az Instagram megalkotta a Storiest, egy funkciót, ami gyanúsan hasonlít arra, amit a Snapchat már három éve kitalált.

A Stories még tovább táplálja bennünk a vágyat, hogy életünk minden percét megosszuk a nagyvilággal. Emiatt azonban nem kell aggódnunk, mivel a kép 24 óra múlva eltűnik. Szóval kedvünkre bombázhatjuk barátainkat felesleges képekkel, amit nem kötelező megnézniük. Azt pedig, hogy az Instagram mit csinál a tartalmainkkal, mindenki döntse el maga.

Az Instagram Stories-aink kimennek a nagyvilágba, és mindenki láthatja őket, aki követ ( vagy nem blokkoltuk). Alkotásainkat természetesen matricákkal és firkákkal is színesebbé tehetjük. Úgy tűnik, az Instagram mindent megtesz annak érdekében, hogy abbahagyjuk a Memories használatát, vagy le se töltsük, ha még nem tettük meg.

Forrás: AndroidPolice


Hozzászólások

Több Apple hír
21. jan

Penta kamerás csúcsmobillal készül a Nokia

Tech Hírek

A Nokia korábban az élen járt a mobilos kamerák innovációjában, és most megint valami érdekessel készülnek, amire eddig nem láthattunk példát.

Bővebben

21. jan

Jövőre jöhetnek az 5G-s Samsung csúcsmobilok

Tech Hírek

Nemrég zárult le a CES expó, ahol sok érdekességet bemutattak, de az igazán komoly újításokat nem láthatta a nagyközönség, ugyanis sok mindent csak zárt ajtók mögött demonstráltak az iparág képviselői..

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
31. dec

Titkos Android-kódok

Tech Hírek

Rengeteg kód, amivel többet tudhatunk meg eszközünkről.

Bővebben

05. máj

Hozd ki a legtöbbet a telefonodból! - Tippek és trükkök nem csak profiknak

Droidos Tippek és trükkök

A fejlesztői lehetőségeket lehet, hogy a profiknak tervezték, de ez nem azt jelenti, hogy az átlagos felhasználók ne élvezhetnék ki az előnyeit. Most 5 érdekességet fogok nektek mutatni, amit ti is kö..

Bővebben