09. nov A 14 éves magyar játékfejlesztő, és a bloxx

A 14 éves magyar játékfejlesztő, és a bloxx

Játékok és Alkalmazások           2016.11.09 - 07:30           Írta: ARPII           916

Daninak, ez már a harmadik játéka!

Kiss Dániel 14 éves, Miskolcon él, és most adta ki legújabb játékát, a bloxx-ot, ami már a harmadik a sorban. Lehet, hogy hallottatok már róla, hiszen Colorblinder nevű játékával nagy visszhangot váltott ki a médiában, még a TV-be is bekerült. Az alkalmazás bevételének a felét pedig jótékony célra ajánlotta fel, az Unicefnek. Ez igen csak érett gondolkodásra vall, egy kamasz fiútól. Itt láthattok egy rövid videót a játékról:

 

 

Daninak ez az első fizetős játéka, 189 Ft-ba kerül, ami nem egy nagy összeg. Amennyiben megtetszett nektek, akkor támogassátok ezt a fiatal fejlesztőt, azzal, hogy letöltitek a játékát. Dani elárulta nekünk, hogy már dolgozik a következő projektjén, ami egy városépítő játék lesz.

A bloxx-ot erről a linkről tudjátok letölteni, és ha megtettétek, akkor írjátok le a véleményeteket róla.
Hozzászólások

Több Apple hír
18. márc

Nubia Z17 Mini – Izmos középkategóriás prémium külsővel

Tech Hírek

A Nubia Z17 Mini egy kifejezetten korrekt felső-középkategóriás masina erős hardverrel, jó kamerákkal és prémium kivitellel, ráadásul az ára is meglehetősen kedvező.

Bővebben

18. márc

Végre angolul is elérhető a PUBG Androidra

Tech Hírek

Eddig csak kínai nyelven volt elérhető a PUBG Android verziója, ám most végre kiadták az angol nyelvű bétát is, ami egyelőre sajnos csak Kanadában jelent meg, de megmutatjuk, hogy hogyan lehet feltele..

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
31. dec

Titkos Android-kódok

Tech Hírek

Rengeteg kód, amivel többet tudhatunk meg eszközünkről.

Bővebben

05. máj

Hozd ki a legtöbbet a telefonodból! - Tippek és trükkök nem csak profiknak

Droidos Tippek és trükkök

A fejlesztői lehetőségeket lehet, hogy a profiknak tervezték, de ez nem azt jelenti, hogy az átlagos felhasználók ne élvezhetnék ki az előnyeit. Most 5 érdekességet fogok nektek mutatni, amit ti is kö..

Bővebben