27. dec Brutális kínai mobil tűnt fel

Brutális kínai mobil tűnt fel

Tech Hírek           2016.12.27 - 22:47           Írta: ARPII           2654

Két akkumulátorral szerelt készüléket mutatott be a Gionee.

Amíg mi próbáltunk kikerülni az ünnepek forgatagából, addig a Gionne bemutatta legújabb csúcskészülékét Kínában. A már novemberben feltűnt készülék, az M2017 nevet kapta, ami sokkal inkább hasonlít egy verziószámra. A mobil legnagyobb érdekessége a hatalmas akkumulátor, amiből két darabbal is rendelkezik.

A Gionee M2017 két 3 500 mAh-es teleppel rendelkezik. Ez a cég szerint közel 26 órányi videó megtekintésére elég. Az eszköz 5,7 colos kijelzőt kapott, aminek felbontása nem kevesebb mint 2560x1440. Processzorként egy Snapdragon 653-as lapkát használ 6 GB RAM-mal, és 128 vagy 256 GB belső tárhellyel. Alapból Android 6.0-t, azaz Marshmallow-t futtat.

A hátlapon két darab kamerát is találunk. Ebből az egyik 12, míg a másik 13 MP-es. Elöl egy 8 MP-es szenzorral készíthetünk remek szelfiket.

A mobil bőr borítást kapott, valamint a hívatlan betolakodóktól az ujjlenyomat-olvasóval védhetjük telefonunkat. Két dologtól azonban el kell búcsúznunk, ezek pedig a microSD kártyával való bővíthetőség, valamint a 3,5 mm-es jack csatlakozó. Az elsőért ugyan kárpótol minket az, hogy a mobil két kivitelben érkezik, 128 és 256 GB-os tárhellyel.

Az árakat olvasva sokan el fognak szomorodni, hiszen az olcsóbbik modell 1 000 dollárba, azaz közel 300 000 Ft-ba fog kerülni, míg drágább társa 2 446 dollárba, ami nagyjából 720 000 Ft-ot jelent. Ennyibe még a legdrágább iPhone sem kerül.

Ilyen árak mellett a készülék csak a felhasználók igen szűk rétegének lesz elérhető. Így valószínűleg nem ez fogja meghozni a népszerűséget  a gyártónak.

Ti mit gondoltok a készülékről, kiadnátok érte ennyi pénzt? Vagy vennétek inkább egy 10 000 mAh-es akkumulátort plusz 7 000 Ft-ért?

Forrás: AndroidAuthority
Hozzászólások

Több Apple hír
24. ápr

Már készül az LG V40

Tech Hírek

Az LG V szériája az idén már gazdagodott egy modellel, ha emlékeztek, ez volt a V30S ThinQ készülék, amiről mi is írtunk.

Bővebben

23. ápr

Nem az iPhone X-et másolják a Huawei új mobiljai

Tech Hírek

Gyakran felmerül vádként a kivágott kijelzős mobilok esetében, hogy az Apple-t utánozzák, és ez sok esetben igaz is, ám a Huawei esetében nem egészen ez a helyzet.

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
31. dec

Titkos Android-kódok

Tech Hírek

Rengeteg kód, amivel többet tudhatunk meg eszközünkről.

Bővebben

05. máj

Hozd ki a legtöbbet a telefonodból! - Tippek és trükkök nem csak profiknak

Droidos Tippek és trükkök

A fejlesztői lehetőségeket lehet, hogy a profiknak tervezték, de ez nem azt jelenti, hogy az átlagos felhasználók ne élvezhetnék ki az előnyeit. Most 5 érdekességet fogok nektek mutatni, amit ti is kö..

Bővebben