28. feb MWC 2017: Nyomógombos okostelefon - BlackBerry KEYone

MWC 2017: Nyomógombos okostelefon - BlackBerry KEYone

Tech Hírek           2017.02.28 - 21:38           Írta: L Bence           1820

Kinek van okostelefonja? Valakinek esetleg gombos? És talán ez a kettő egyben?

Megjelent a KEYone, a Blackberry következő nagy dobása. A Mercury néven is emlegetett telefon egy 4,5 colos kijelzőt kapott, egy Snapdragon 625 2 GHz-es processzort, 32 GB belső tárhelyet, ami bővíthető microSD kártyával akár 2 TB-ra is, ezeket 3 GB RAM segíti a munkában, és az adatok tárolásában. Bluetooth 4.2, NFC, FM rádió (internet nélküli rádió) is megtalálható rajta, de ha vezetékes módon szeretnénk adatot importálni, vagy exportálni, vagy csak a 3505 mAH-es akkumulátort akarnánk tölteni, egy USB Type C-csatlakozón keresztül tehetjük meg. Ezt nem kell olyan gyakran megtennünk, hiszen egész nap bírja a strapát, sőt ha nem kap annyi terhelést, akár még 2-t is.

A gyárilag Android 7.1 Nougatot futtató készülék támogatja a gyorstöltést, így nagyjából fél óra alatt akár 50%-ra is feltölthetjük. Természetesen megtartották a fizikai billentyűzetet, ám ezúttal tettek bele egy nagyon gyors ujjlenyomat-olvasót is, illetve a gyárilag beprogramozott gyorsbillentyűk (M=Térkép, F=Faceboo stb.) konfigurálásával teljesen személyre lehet szabni. És hogy mennyibe kerül ez a szuper telefon? Maximum 600€, ami nagyjából 185 000 forint. Igen, a minőséget meg kell fizetni!

Forrás:  AndroidAuthority


Hozzászólások

Több Apple hír
15. máj

Korlátlan mobilnet a Telenornál

Tech Hírek

A Telenor olyan új csomagokat vezetett be, amelyek korlátlan belföldi adatforgalmat tartalmaznak, ráadásul hűségidő nélkül.

Bővebben

15. máj

360 fokban vesz az új Magicsee P3 kamera

Tech Hírek

Megjelent Magyarországon is az új Magicsee P3 kamera.

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
29. márc

Máris hibás a Samsung Galaxy S7 és Galaxy S7 edge

Tech Hírek

Más billentyűket érzékel, mint amiket lenyomunk.

Bővebben

28. dec

A NOKIA feltámadni látszik poraiból

Droidos pletykák

A tippek szerint 4 készülék is érkezik a második és a harmadik negyedévben.

Bővebben