06. szept Bréking! A Huawei beelőzte az Apple-t

Bréking! A Huawei beelőzte az Apple-t

Tech Hírek           2017.09.06 - 20:43           Írta: H.Android           597

Ha hihetünk a Counterpoint elnevezésű piackutató cégnek, már nem az Apple a második legnagyobb okos telefongyártó a világon, hanem a Huawei.

Természetesen az első helyen még mindig a Samsung áll, a dél-koreai vállalat továbbra is magasan vezeti az eladásokat. Utána viszont feljött a második helyre a Huawei, letaszítva ezzel az Apple-t a harmadik helyre.

Az elemzések felfedték azt is, hogy melyek voltak július hónap legnépszerűbb készülékei. Az első két helyen az Apple iPhone 7 és iPhone 7 Plus található, a harmadik helyet az Oppo R11, míg a negyediket a szintén az Oppo által gyártott A57 birtokolja.

A teljes cikk itt érhető el: NapiDroid.hu
Hozzászólások

Több Apple hír
23. feb

Bréking! Sajtóképen a Sony Xperia XZ2

Tech Hírek

Már jó ideje mennek a pletykák a következő Sony csúcsmobilról, most azonban megérkezett az első hiteles sajtókép, ami teljes egészében lerántja a leplet a dizájnról!

Bővebben

23. feb

Hasznos újításokkal jöhet a Xiaomi Mi Max 3

Tech Hírek

A Xiaomi Mi Max 3 a kínaiak egyik következő nagy dobása lesz, ami a korábbi hagyományoknak megfelelően egy méretes kijelzővel ellátott, komoly akkumulátorral felvértezett középkategóriás phabletet jel..

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
31. dec

Titkos Android-kódok

Tech Hírek

Rengeteg kód, amivel többet tudhatunk meg eszközünkről.

Bővebben

05. máj

Hozd ki a legtöbbet a telefonodból! - Tippek és trükkök nem csak profiknak

Droidos Tippek és trükkök

A fejlesztői lehetőségeket lehet, hogy a profiknak tervezték, de ez nem azt jelenti, hogy az átlagos felhasználók ne élvezhetnék ki az előnyeit. Most 5 érdekességet fogok nektek mutatni, amit ti is kö..

Bővebben