12. jan Bejelentették az első kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasós mobilt

Bejelentették az első kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasós mobilt

Tech Hírek           2018.01.12 - 22:43           Írta: H.Android           83

Végre valósággá vált az első olyan okostelefon, amelynek a kijelzőjébe van építve az ujjlenyomat-olvasó, így hamarosan szélesebb körben is elterjedhet a technológia.

Az úttörő készüléket a Vivo mutatta be a CES kiállításon, és a jelenlévők ki is próbálhatták működés közben. A mobilnak még nincs hivatalos neve, és csak valamikor a második negyedévben lesz megvásárolható, de már most is sok mindent tudunk róla, sőt, videón is megtekinthető. A felvételen remekül látszik, hogy mennyire gyorsan működik az azonosítás, az előzetes információk szerint ez 0.7 másodpercet vesz igénybe.

A teljes cikk itt olvasható: NapiDroid.hu


Hozzászólások

Több Apple hír
22. jan

Rosszul sült el a Facebook újítása, megint változtatnak

Tech Hírek

A Facebook már többször is hadat üzent a lájkvadász tartalmaknak és az álhíreknek, és nemrég gyökeres változásokat jelentettek be, miszerint teljesen megújul a hírfolyam összetétele.

Bővebben

22. jan

Ősszel érkezik a Razer Phone 2 és egy különleges kiegészítő

Tech Hírek

Tavaly a Razer bemutatta első okostelefonját, ami többek között 120 Hz-es kijelzővel, brutális hardverrel, valamint méretes akkumulátorral igyekezett kitűnni a többi termék közül.

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
31. dec

Titkos Android-kódok

Tech Hírek

Rengeteg kód, amivel többet tudhatunk meg eszközünkről.

Bővebben

05. máj

Hozd ki a legtöbbet a telefonodból! - Tippek és trükkök nem csak profiknak

Droidos Tippek és trükkök

A fejlesztői lehetőségeket lehet, hogy a profiknak tervezték, de ez nem azt jelenti, hogy az átlagos felhasználók ne élvezhetnék ki az előnyeit. Most 5 érdekességet fogok nektek mutatni, amit ti is kö..

Bővebben