12. jan Gyökeres változásokat jelentett be a Facebook, átalakul a hírfolyam

Gyökeres változásokat jelentett be a Facebook, átalakul a hírfolyam

Tech Hírek           2018.01.12 - 22:52           Írta: H.Android           141

Mark Zuckerberg újévi fogadalma az volt, hogy “megjavítja” a Facebookot, és most részletesen is elárulta, hogy pontosan mit ért ez alatt.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a hírfolyamban többet fogjuk látni az ismerősök személyes posztjait, és a különböző oldalak, hírek a háttérbe szorulnak. Persze korábban is voltak már ilyen irányú törekvések, de itt a szemléletváltáson van a hangsúly. A Facebook mostantól azokat a posztokat részesíti előnyben, amelyek párbeszédet generálnak, tehát sok a komment alattuk, és egyre kevesebb olyan tartalmat fog megjeleníteni, amit csak belájkolnak az emberek, majd továbbgörgetnek. Persze ne gondolja senki, hogy kommentvadászattal ki lehet majd játszani a rendszert, ezt ugyanis bünteti (vagy büntetni fogja) az algoritmus, akárcsak a lájkvadászatot vagy a megosztásra való buzdítást.

A teljes cikk itt olvasható: NapiDroid.hu
Hozzászólások

Több Apple hír
25. ápr

Umidigi A1 Pro – 18:9-es kijelző és Android 8.1 filléres áron

Tech Hírek

Megjelent az Umidigi A1 Pro, ami 30 ezer Ft alatti áron kínál friss Androidot, vékony kávás kijelzőt, duál kamerát, arcfelismerőt, és még számos hasznos extrát.

Bővebben

24. ápr

Már készül az LG V40

Tech Hírek

Az LG V szériája az idén már gazdagodott egy modellel, ha emlékeztek, ez volt a V30S ThinQ készülék, amiről mi is írtunk.

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
31. dec

Titkos Android-kódok

Tech Hírek

Rengeteg kód, amivel többet tudhatunk meg eszközünkről.

Bővebben

05. máj

Hozd ki a legtöbbet a telefonodból! - Tippek és trükkök nem csak profiknak

Droidos Tippek és trükkök

A fejlesztői lehetőségeket lehet, hogy a profiknak tervezték, de ez nem azt jelenti, hogy az átlagos felhasználók ne élvezhetnék ki az előnyeit. Most 5 érdekességet fogok nektek mutatni, amit ti is kö..

Bővebben