12. jan Gyökeres változásokat jelentett be a Facebook, átalakul a hírfolyam

Gyökeres változásokat jelentett be a Facebook, átalakul a hírfolyam

Tech Hírek           2018.01.12 - 22:52           Írta: H.Android           189

Mark Zuckerberg újévi fogadalma az volt, hogy “megjavítja” a Facebookot, és most részletesen is elárulta, hogy pontosan mit ért ez alatt.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a hírfolyamban többet fogjuk látni az ismerősök személyes posztjait, és a különböző oldalak, hírek a háttérbe szorulnak. Persze korábban is voltak már ilyen irányú törekvések, de itt a szemléletváltáson van a hangsúly. A Facebook mostantól azokat a posztokat részesíti előnyben, amelyek párbeszédet generálnak, tehát sok a komment alattuk, és egyre kevesebb olyan tartalmat fog megjeleníteni, amit csak belájkolnak az emberek, majd továbbgörgetnek. Persze ne gondolja senki, hogy kommentvadászattal ki lehet majd játszani a rendszert, ezt ugyanis bünteti (vagy büntetni fogja) az algoritmus, akárcsak a lájkvadászatot vagy a megosztásra való buzdítást.

A teljes cikk itt olvasható: NapiDroid.hu
Hozzászólások

Több Apple hír
20. júl

Kiderült mennyibe kerül majd a Sony Xperia XZ3

Tech Hírek

Kiszivárgott a Sony következő csúcsmobiljának ára, és a főbb specifikációkról is lehullott a lepel. Nézzük, mivel készül a japán gyártó!

Bővebben

20. júl

Bemutatták a Gorilla Glass 6-ot

Tech Hírek

A Gorilla Glass már a 6. generációnál jár, és mint mindig, most is hatalmas előrelépést ígérnek, ami főleg a leesés elleni védelemben mutatkozik majd meg.

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
31. dec

Titkos Android-kódok

Tech Hírek

Rengeteg kód, amivel többet tudhatunk meg eszközünkről.

Bővebben

05. máj

Hozd ki a legtöbbet a telefonodból! - Tippek és trükkök nem csak profiknak

Droidos Tippek és trükkök

A fejlesztői lehetőségeket lehet, hogy a profiknak tervezték, de ez nem azt jelenti, hogy az átlagos felhasználók ne élvezhetnék ki az előnyeit. Most 5 érdekességet fogok nektek mutatni, amit ti is kö..

Bővebben