08. feb Izmos Samsung mobilt buktatott le az AnTuTu

Izmos Samsung mobilt buktatott le az AnTuTu

Tech Hírek           2018.02.08 - 21:07           Írta: H.Android           222

Egy bejelentés előtti Samsung okostelefon tűnt fel a népszerű szintetikus tesztalkalmazás adatbázisában, SM-C9150 modellszámmal.

Hála az AnTuTu-nak néhány fontos jellemző is napvilágra került a készüléket illetően, tudjuk milyen processzort és mennyi operatív memóriát kaphat, ám ezen felül is szolgálhatunk néhány érdekességgel. Ha minden igaz, akkor a Samsung Galaxy C10 Plus (vagy esetleg Pro) lehet a szóban forgó mobil. Jelen pillanatban a fenti név tűnik a legvalószínűbbnek a telefont illetően, habár az is előfordulhat hogy a Samsung Galaxy J széria alatt debütál a masina bizonyos piacokon, akárcsak a 2017-es Galaxy C7. A készüléket elsődlegesen a kínaiak piacára szánják, náluk C10 és C10 Plus lehet a végleges elnevezés (valószínűleg két modell is lesz). 

A teljes cikk itt olvasható: NapiDroid.hu

 

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások

Több Apple hír
23. máj

Pokoli jól fogy hazájában a Honor 10

Tech Hírek

A Huawei által készített Honor 10 egy méltán közkedvelt készülék, amelyet már mi magunk is többször méltattunk lapunk hasábjain.

Bővebben

23. máj

Hamarosan jön a MIUI 10

Tech Hírek

A Xiaomi mostanában több bejelentéssel is kedveskedett a rajongóknak, és máris itt a legújabb, amelyben a MIUI következő verziójának megjelenésére utalnak, amit majd az Mi 8-cal együtt mutatnak be a h..

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
31. dec

Titkos Android-kódok

Tech Hírek

Rengeteg kód, amivel többet tudhatunk meg eszközünkről.

Bővebben

05. máj

Hozd ki a legtöbbet a telefonodból! - Tippek és trükkök nem csak profiknak

Droidos Tippek és trükkök

A fejlesztői lehetőségeket lehet, hogy a profiknak tervezték, de ez nem azt jelenti, hogy az átlagos felhasználók ne élvezhetnék ki az előnyeit. Most 5 érdekességet fogok nektek mutatni, amit ti is kö..

Bővebben