08. feb Izmos Samsung mobilt buktatott le az AnTuTu

Izmos Samsung mobilt buktatott le az AnTuTu

Tech Hírek           2018.02.08 - 21:07           Írta: H.Android           151

Egy bejelentés előtti Samsung okostelefon tűnt fel a népszerű szintetikus tesztalkalmazás adatbázisában, SM-C9150 modellszámmal.

Hála az AnTuTu-nak néhány fontos jellemző is napvilágra került a készüléket illetően, tudjuk milyen processzort és mennyi operatív memóriát kaphat, ám ezen felül is szolgálhatunk néhány érdekességgel. Ha minden igaz, akkor a Samsung Galaxy C10 Plus (vagy esetleg Pro) lehet a szóban forgó mobil. Jelen pillanatban a fenti név tűnik a legvalószínűbbnek a telefont illetően, habár az is előfordulhat hogy a Samsung Galaxy J széria alatt debütál a masina bizonyos piacokon, akárcsak a 2017-es Galaxy C7. A készüléket elsődlegesen a kínaiak piacára szánják, náluk C10 és C10 Plus lehet a végleges elnevezés (valószínűleg két modell is lesz). 

A teljes cikk itt olvasható: NapiDroid.hu

 

Kapcsolódó cikkek:




Hozzászólások

Több Apple hír
23. feb

Bréking! Sajtóképen a Sony Xperia XZ2

Tech Hírek

Már jó ideje mennek a pletykák a következő Sony csúcsmobilról, most azonban megérkezett az első hiteles sajtókép, ami teljes egészében lerántja a leplet a dizájnról!

Bővebben

23. feb

Hasznos újításokkal jöhet a Xiaomi Mi Max 3

Tech Hírek

A Xiaomi Mi Max 3 a kínaiak egyik következő nagy dobása lesz, ami a korábbi hagyományoknak megfelelően egy méretes kijelzővel ellátott, komoly akkumulátorral felvértezett középkategóriás phabletet jel..

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
31. dec

Titkos Android-kódok

Tech Hírek

Rengeteg kód, amivel többet tudhatunk meg eszközünkről.

Bővebben

05. máj

Hozd ki a legtöbbet a telefonodból! - Tippek és trükkök nem csak profiknak

Droidos Tippek és trükkök

A fejlesztői lehetőségeket lehet, hogy a profiknak tervezték, de ez nem azt jelenti, hogy az átlagos felhasználók ne élvezhetnék ki az előnyeit. Most 5 érdekességet fogok nektek mutatni, amit ti is kö..

Bővebben