10. feb Már kapható a Huawei P Smart Magyarországon

Már kapható a Huawei P Smart Magyarországon

Tech Hírek           2018.02.10 - 14:40           Írta: H.Android           333

A mai naptól kezdve Magyarországon is megvásárolható az új Huawei P Smart okostelefon, ami a középkategóriát erősíti, és a tudásához képest viszonylag barátságos árcédulát kapott.

A Huawei P Smart már elérhető a nagyobb hazai műszaki üzletekben, mégpedig 89.990 Ft-os áron. Nézzük mit kapunk ezért az összegért! A készülék ékessége az 5.65 inches, vékony kerettel határolt Full HD+ kijelző 18:9-es képaránnyal, amelyet a 8 magos Kirin 659 chipset hajt 3 GB RAM és 32 GB tárhely mellett. 

A teljes cikk itt olvasható: NapiDroid.hu

 

Kapcsolódó cikkek: 
Hozzászólások

Több Apple hír
23. máj

Pokoli jól fogy hazájában a Honor 10

Tech Hírek

A Huawei által készített Honor 10 egy méltán közkedvelt készülék, amelyet már mi magunk is többször méltattunk lapunk hasábjain.

Bővebben

23. máj

Hamarosan jön a MIUI 10

Tech Hírek

A Xiaomi mostanában több bejelentéssel is kedveskedett a rajongóknak, és máris itt a legújabb, amelyben a MIUI következő verziójának megjelenésére utalnak, amit majd az Mi 8-cal együtt mutatnak be a h..

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
31. dec

Titkos Android-kódok

Tech Hírek

Rengeteg kód, amivel többet tudhatunk meg eszközünkről.

Bővebben

05. máj

Hozd ki a legtöbbet a telefonodból! - Tippek és trükkök nem csak profiknak

Droidos Tippek és trükkök

A fejlesztői lehetőségeket lehet, hogy a profiknak tervezték, de ez nem azt jelenti, hogy az átlagos felhasználók ne élvezhetnék ki az előnyeit. Most 5 érdekességet fogok nektek mutatni, amit ti is kö..

Bővebben