13. feb Ezek a mobilok bocsájtják ki a legtöbb sugárzást (frissítve)

Ezek a mobilok bocsájtják ki a legtöbb sugárzást (frissítve)

Tech Hírek           2018.02.13 - 16:34           Írta: H.Android           387

2018. február 13. KezdőlapFelhasználási feltételekAdatvédelemKapcsolatImpresszum Search... NapiDroid KezdőlapMobilokTabletekProgramokJátékokWearEgyéb hírekTESZTEK SzervizDroid-ApróGYIK Szerviz Partnerünk a Smart Clinic Kezdőlap » Android mobilok » Ezek a mobilok bocsájtják ki a legtöbb sugárzást (frissítve) Ezek a mobilok bocsájtják ki a legtöbb sugárzást (frissítve) A kép csak illusztráció Ezek a mobilok bocsájtják ki a legtöbb sugárzást (frissítve) Írta: Szakos Péter 2018-02-12 Bár még mindig nem tisztázott, hogy káros-e a szervezetünkre az okostelefonok sugárzása, a Német Szövetségi Sugárvédelmi Hivatal (Bundesamt für Strahlenschutz) azért számon tartja, hogy mely készülékek mennyi sugárzást bocsájtanak ki.

Az alábbi listán azok a mobilok szerepelnek, amelyeknél a legmagasabb értéket mérték a hivatal szakemberei. Érdekes, hogy főleg kínai készülékek vannak elöl, az élen a OnePlus 5T-vel, de számos Huawei mobil is az “élvonalban” van.

A teljes cikk itt olvasható: NapiDroid.hu

 

Kapcsolódó cikkek:

 
Hozzászólások

Több Apple hír
13. aug

Így reagált a Huawei a Galaxy Note 9-re

Tech Hírek

A Samsung a napokban mutatta be legújabb csúcsmobilját, a Galaxy Note 9-et, ami viszonylag kevés forradalmi újítást tud felmutatni, és ezt a Huawei szóvá is tette.

Bővebben

13. aug

Ez a gyártó adta el a legtöbb notch-os mobilt idén

Tech Hírek

Bár nem az Apple találta fel a szenzorszigetet, mégis általuk lett igazán elterjedt, és annyira megosztó.

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
31. dec

Titkos Android-kódok

Tech Hírek

Rengeteg kód, amivel többet tudhatunk meg eszközünkről.

Bővebben

05. máj

Hozd ki a legtöbbet a telefonodból! - Tippek és trükkök nem csak profiknak

Droidos Tippek és trükkök

A fejlesztői lehetőségeket lehet, hogy a profiknak tervezték, de ez nem azt jelenti, hogy az átlagos felhasználók ne élvezhetnék ki az előnyeit. Most 5 érdekességet fogok nektek mutatni, amit ti is kö..

Bővebben