14. feb Kiderültek az Android 9.0 főbb újításai

Kiderültek az Android 9.0 főbb újításai

Tech Hírek           2018.02.14 - 22:24           Írta: H.Android           202

2018. február 14. KezdőlapFelhasználási feltételekAdatvédelemKapcsolatImpresszum Search... NapiDroid KezdőlapMobilokTabletekProgramokJátékokWearEgyéb hírekTESZTEK SzervizDroid-ApróGYIK Szerviz Partnerünk a Smart Clinic Kezdőlap » Android mobilok » Kiderültek az Android 9.0 főbb újításai Kiderültek az Android 9.0 főbb újításai Kiderültek az Android 9.0 főbb újításai Írta: Szakos Péter 2018-02-13 Bár még csak alig több mint a készülékek 1%-ára jutott el az Oreó, már meg is érkeztek az első konkrétabb információk a következő főverzióról, ami jelenleg csak Android P néven ismert, de minden bizonnyal a 9.0 verziószámot kapja.

Az Android Oreo dizájnja nagyon keveset változott a Nougathoz képest, sőt, az igazat megvallva már az Android 5.0 óta nem volt gyökeres átalakulás, ekkor debütált ugyanis a Material Design felület. A Bloomberg információi szerint az Android P viszont radikális változásokat hoz majd ezen a téren, egy teljesen átszabott kinézetet kaphatunk. A másik érdekes újítás, ami talán sokakban ellenérzést vált majd ki, hogy az Android P már gyárilag támogatni fogja a kivágott kijelzőket.

A teljes cikk itt olvasható: NapiDroid.hu

 

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások

Több Apple hír
23. máj

Pokoli jól fogy hazájában a Honor 10

Tech Hírek

A Huawei által készített Honor 10 egy méltán közkedvelt készülék, amelyet már mi magunk is többször méltattunk lapunk hasábjain.

Bővebben

23. máj

Hamarosan jön a MIUI 10

Tech Hírek

A Xiaomi mostanában több bejelentéssel is kedveskedett a rajongóknak, és máris itt a legújabb, amelyben a MIUI következő verziójának megjelenésére utalnak, amit majd az Mi 8-cal együtt mutatnak be a h..

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
31. dec

Titkos Android-kódok

Tech Hírek

Rengeteg kód, amivel többet tudhatunk meg eszközünkről.

Bővebben

05. máj

Hozd ki a legtöbbet a telefonodból! - Tippek és trükkök nem csak profiknak

Droidos Tippek és trükkök

A fejlesztői lehetőségeket lehet, hogy a profiknak tervezték, de ez nem azt jelenti, hogy az átlagos felhasználók ne élvezhetnék ki az előnyeit. Most 5 érdekességet fogok nektek mutatni, amit ti is kö..

Bővebben