16. ápr Működőképes hajlítható AMOLED kijelző prototípust videóztak le

Működőképes hajlítható AMOLED kijelző prototípust videóztak le

Tech Hírek           2018.04.16 - 15:22           Írta: H.Android           177

A tajvani Industrial Technology Research Institute bemutatott egy hajlítható AMOLED kijelző prototípust, egy olyan megoldást, amely hamarosan meghatározhatja az okostelefonok világát.

Az újdonság egy rövid videón tűnik fel, és bár még messze nem végleges állapotú, a kutatóhivatal szerint az efféle megjelenítők rohamosan közelednek a kereskedelmi forgalomhoz szükséges minőség eléréséhez. Jelenleg elsősorban a tartósság kérdése az amin a legtöbbet gondolkodni kell egy ilyen kijelző megalkotásakor, legalábbis így nyilatkozott korábban a Samsung mobiltelefonos részlegének vezetője, DJ Koh. Az úriember vélhetően nem a levegőbe beszél, hiszen cége már jó ideje munkálkodik egy hajlítható kijelzős okostelefon létrehozásán, erről ugye már mi is többször tudósítottunk. ​

A teljes cikk itt olvasható: NapiDroid.hu

 

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások

Több Apple hír
20. júl

Kiderült mennyibe kerül majd a Sony Xperia XZ3

Tech Hírek

Kiszivárgott a Sony következő csúcsmobiljának ára, és a főbb specifikációkról is lehullott a lepel. Nézzük, mivel készül a japán gyártó!

Bővebben

20. júl

Bemutatták a Gorilla Glass 6-ot

Tech Hírek

A Gorilla Glass már a 6. generációnál jár, és mint mindig, most is hatalmas előrelépést ígérnek, ami főleg a leesés elleni védelemben mutatkozik majd meg.

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
31. dec

Titkos Android-kódok

Tech Hírek

Rengeteg kód, amivel többet tudhatunk meg eszközünkről.

Bővebben

05. máj

Hozd ki a legtöbbet a telefonodból! - Tippek és trükkök nem csak profiknak

Droidos Tippek és trükkök

A fejlesztői lehetőségeket lehet, hogy a profiknak tervezték, de ez nem azt jelenti, hogy az átlagos felhasználók ne élvezhetnék ki az előnyeit. Most 5 érdekességet fogok nektek mutatni, amit ti is kö..

Bővebben