16. ápr Működőképes hajlítható AMOLED kijelző prototípust videóztak le

Működőképes hajlítható AMOLED kijelző prototípust videóztak le

Tech Hírek           2018.04.16 - 15:22           Írta: H.Android           125

A tajvani Industrial Technology Research Institute bemutatott egy hajlítható AMOLED kijelző prototípust, egy olyan megoldást, amely hamarosan meghatározhatja az okostelefonok világát.

Az újdonság egy rövid videón tűnik fel, és bár még messze nem végleges állapotú, a kutatóhivatal szerint az efféle megjelenítők rohamosan közelednek a kereskedelmi forgalomhoz szükséges minőség eléréséhez. Jelenleg elsősorban a tartósság kérdése az amin a legtöbbet gondolkodni kell egy ilyen kijelző megalkotásakor, legalábbis így nyilatkozott korábban a Samsung mobiltelefonos részlegének vezetője, DJ Koh. Az úriember vélhetően nem a levegőbe beszél, hiszen cége már jó ideje munkálkodik egy hajlítható kijelzős okostelefon létrehozásán, erről ugye már mi is többször tudósítottunk. ​

A teljes cikk itt olvasható: NapiDroid.hu

 

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások

Több Apple hír
25. ápr

Umidigi A1 Pro – 18:9-es kijelző és Android 8.1 filléres áron

Tech Hírek

Megjelent az Umidigi A1 Pro, ami 30 ezer Ft alatti áron kínál friss Androidot, vékony kávás kijelzőt, duál kamerát, arcfelismerőt, és még számos hasznos extrát.

Bővebben

24. ápr

Már készül az LG V40

Tech Hírek

Az LG V szériája az idén már gazdagodott egy modellel, ha emlékeztek, ez volt a V30S ThinQ készülék, amiről mi is írtunk.

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
31. dec

Titkos Android-kódok

Tech Hírek

Rengeteg kód, amivel többet tudhatunk meg eszközünkről.

Bővebben

05. máj

Hozd ki a legtöbbet a telefonodból! - Tippek és trükkök nem csak profiknak

Droidos Tippek és trükkök

A fejlesztői lehetőségeket lehet, hogy a profiknak tervezték, de ez nem azt jelenti, hogy az átlagos felhasználók ne élvezhetnék ki az előnyeit. Most 5 érdekességet fogok nektek mutatni, amit ti is kö..

Bővebben