Szabályzat

BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉS: Soha ne utalj előre pénzt, ha nem ismered az eladót! Mindíg személyesen intézd az adás-vételt, valami forgalmas helyen, például egy Starbucks kávézóban! Soha ne menj egyedül a találkozóra!

Hirdetési szabályzat

1. Minden hirdetés tartalmáért a hirdetést feladó személy vállalja a mindennemű jogi felelősséget.

2. A HasznalAndroid.hu, bár a hirdetések tartalmát jogosult, de nem köteles ellenőrizni. A HasznaltAndroid.hu a harmadik fél által feladott hirdetések tartalmáért, valamint az azzal okozott vagy összefüggésben felmerült vagyoni vagy nem vagyoni kárért, nem vállal felelősséget!

3. Az oldalon kizárólag Androidos terméket, illetve az Androidos termékek tartozékait, kiegészítőit, a márkához kapcsolódó szoftvereket, és hardvereket lehet hirdetni.

4. A HasznaltAndroid.hu fenntartja a jogot, hogy megítélje a hirdetés valószerűségét, valódiságát és jogszerűségét.  

Amennyiben a hirdető megszegi a  feltételeket, a hirdetése törlésre kerül. 

a. Törlésre kerülnek a többszörösen megjelent hirdetések.

b. Törlésre kerülnek a csalás, visszaélés vagy egyéb jogellenes magatartás gyanújába keveredő hirdetők és hirdetéseik.

c. Véglegesen töröljük azokat a felhasználókat, akik többször, figyelmeztetésünk ellenére is megszegik a hirdetési szabályzatot. 

Ha bárki lejárt, vagy feltehetően jogellenes magatartás megvalósítását célzó, csalás vagy visszaélés gyanújába keveredő hirdetést talál, esetleg kár érte az oldalon, kérem, haladéktalanul jelezze azt felénk, és mi azonnal töröljük a hirdetést és a hirdetés feladóját is az oldalról. Erre már lehetőség van a hirdetés jelentése menüpontal is az aktív hirdetésben, de ez a menüpont kizárólag regisztrált és bejelentkezett felhasználóknál látszik. Szintén kérjük jelezni, ha bárki feltehetőleg fordítóprogrammal megírt üzenetet kap külföldről!

6. A hirdetések 180 nap után automatikusan törlődnek. 

7. A HasznaltAndroid.hu weboldalán kereskedőként vagy magánszemélyként is regisztrálhatsz.

8. A magénszemélyként regisztrált felhasználóknak 3 ingyenes és 3 fizetett hirdetése lehet az oldalon.

9. A kerskedőként regisztrált felhasználóknak 100db fizetett hirdetése lehet az oldalon.

9. Abban az esetben, ha valaki eléri az ingyenes hirdetési korlátot, vagy kereskedőként regisztrált az oldalon további hirdetés feladásához díjfizetésre van szükség. A HasznaltAndroid.hu oldalon, ez hirdetési pontok (Credit) vásárlását jelenti. Legalább 100 pont megvásárlása szükséges egy harmadik vagy kereskedői hirdetés feladásához. A pontok vásárlása PayPal vagy bankkártyás fizetéssel és banki átutalással lehetséges.

10. A szabályzat mellett,az oldal aljáról a „Kapcsolat” menüpontból elérhető, kapcsolat felvételi űrlap kitöltésével írhattok levelet, vagy az info@hasznaltandroid.hu e-mail címre. Szívesen segítünk hirdetőknek és vásárlóknak egyaránt! 

Hirdetések kiemelése

Azok számára, akik szeretnék terméküket gyorsabban eladni, lehetőséget biztosítunk a hirdetés kiemelésére. Erre a hirdetőnek pontok (iCredit) vásárlásával van lehetősége. 

1. Kiemelés a fő oldalon: Ez talán a legértékesebb kiemelési opció, a nyitó oldalunkon véletlen szerűen változnak a betöltődő hirdetési kategóriák így, ha  a fő oldali kiemelést  választod akkor sokkal többször jelenik meg a fő oldalon a hirdetésed, valamint a HasznaltAlma.hu minden belső oldalán bal vagy jobb oldalon függőlegesen megjelenő hirdetések között is kizárólag ezek a hirdetések jelennek meg!

2. Kiemelés kék színű kerettel: Ez mindenhol ad a hirdetésed köré egy vékony kék színű keretet, ezzel kiemelkedik a többi hirdetés közül a tied!

3. Hirdetés első helyen tartása: Ez szintén egy értékes opció, ha nem szeretnéd naponta frissíteni a hirdetésed akkor itt kiválaszthatod, hogy mennyi ideig szeretnéd az első helyen tartani a hirdetésed, ezzel nagyobb kattintás számot generálva a hirdetésedre.

4. Több kép feltöltése: Egy jó kép többet mond 100 szónál, ha szertnél feltölteni háromnál több képet az eladó termékedről akkor erre is kínálunk neked lehetőséget, jleneleg 10db képet tudsz feltölteni az eladó termékedről.

HAMAROSAN!

5.  FaceBook Kiemelés: Abban az esetben, ha mind a 3 kiemelési lehetőségből a maximumot választod megjelenik egy FaceBook kiemelési opció, ha kipipálod, a rendszer küld nekünk egy e-mailt értesítést. Ha a rendszerünk mindent rendben talál a hirdetésed kikerül a HasznaltAlma FaceBook oldalára.

A FaceBook kiemelés naponta csak korlátozott számban elérhető! A hirdetések nem időrendi sorrendben kerülnek feldolgozásra, és egy hirdetés csak egyszer kerülhet ki a FaceBook oldalunkra. Valamint semmiképpen nem tudjuk kiposztolni azokat a hirdetéseket amelyekben nincs eredeti feltöltött kép, vagy megszegik a HasznaltAlma.hu hirdetése szabályzatát. Ezért sajnos nem tudjuk garantálni, hogy minden maximálisan kiemelt hirdetés kikerül a HasznaltAndroid FaceBook oldalára. 

Kérnék mindenkit, aki az oldalon hirdet, ha eladta a terméket törölje a hirdetését, ha vásárolt értékelje az eladót. Abban az esetben, ha nem tudnátok törölni a hirdetését, jelezzétek felénk elérhetőségeinken, és mi töröljük a hirdetést.

További információért, kérjük, lépjetek velünk kapcsolatba!

Kérnék mindenkit, aki az oldalon hirdet, ha eladta a terméket törölje a hirdetését, ha vásárolt értékelje az eladót. Abban az esetben, ha nem tudnátok törölni a hirdetését, jelezzétek felénk elérhetőségeinken, és mi töröljük a hirdetést.

Ajánlások:

A visszaélések visszaszorítása, illetve a hirdetők és vásárlók védelme érdekében aHasznaltalma.hu az alábbi ajánlásokat teszi: 

Soha ne utalj előre pénzt, ha nem ismered az eladót! Mindíg személyesen intézd az adás-vételt, valami forgalmas helyen, például egy Starbucks kávézóban! Soha ne menj egyedül a találkozóra!

Használt Andoid termék vásárlása előtt, a vásárló biztonsága érdekében, mindenképpen érdemes bizonyos biztonsági lépéseket tenni.

1. Elsősorban érdemes leellenőrizni az eszköz szériaszámát, állapotát, vagy, ha garanciális készülékről van szó, akkor a garanciát. Ha. A főoldal bal szélén, a hirdetések alatt található egy garancia ellenőrző banner, valamint az „Aktiválási zár ellenőrző” banner is.

2. Szintén a főoldalon, a bal oldali menüben, található „Lopott Apple termék kereső” szolgáltatásunk, ahova lehetőséget biztosítunk hirdetőknek lopott, vagy elhagyott eszközeik keresésére, ami egyúttal lehetőséget teremt a jövőbeni vásárlóknak ellenőrizni, hogy megvásárolni tervezett termék nincs-e ezek között.  

3. Bizonyos esetekben a Google kereső szintén segítséget nyújthat a felhasználóknak a termék eredetének és korának a megállapítására.

4. Felhívjuk a vásárlók figyelmét arra, hogy a legbiztonságosabb vásárlási mód a személyes vásárlás. Semmiképpen sem ajánljuk az előreutalást apróhirdetések esetében. Ugyanakkor a személyes vásárlásnak is megvannak a maga kockázatai, így érdemes nyilvános helyet választani az áru átvételére és kifizetésére. 

5. Mindig érdemes kérni az eredeti számlát, garanciajegyet, vagy akár a dobozt, amiben vásárolták. 

6. A hirdetők is fokozott figyelemmel járjanak el, különösen, ha fordítóprogrammal megírt üzenetet kapnak külföldi vásárlótól (különösen tekintettel Nigériára), vagy valaki gyanús vásárlói magatartást tanúsít!   

FONTOS INFORMÁCIÓ: Mielőtt használt Android terméket vásárolsz mindenképpen ellenőrizd le a termék gyári garanciáját!

Köszönettel HasználtAndroid™.

Enjoy The Site:)