Idegesítő hiba lépett fel a Chrome-ban a OnePlus 7 Pro mobiloknál

Android Hírek   |   2019.08.24 - 18:08   |   Írta: SzavaRicsi   |   621
24. aug Idegesítő hiba lépett fel a Chrome-ban a OnePlus 7 Pro mobiloknál

Nem úgy működik a Chrome a OnePlus 7 Prókon, mint kellene.

Éppen a OnePlus legújabb és legerősebb üdvöskéjének egyik ütőkártyáját teszi semmissé a Google Chrome böngésző, köszönhetően valamilyen különös hibának az applikációban. A OnePlus 7 Próban található Fluid AMOLED kijelző egyik legfőbb erénye ugyanis a 90 Hz-es képfrissítés, ami folyamatosabb képet eredményez, mint a hagyományosnak mondható, megszokott 60 Hz-es megjelenítők. A felhasználók azonban pár napja arról panaszkodnak, hogy a Chrome-ban láthatóan nem kapják meg a 90 Hz nyújtotta folyamatosabb képet.

Egy weboldalon való görgetésnél pedig gyorsan észrevehető, ha egy megjelenítő nem a megszokott képfrissítési rátát használja, többen pedig be is mérették az alkalmazást egy-egy erre szakosodott weboldallal. Az eredmény pedig 60 Hz lett.

Mi is több oldalon leteszteltük, hogy valóban 60 Hz-en frissít-e a OnePlus 7 Prón a Chrome, az eredmény pedig egyértelmű.

A felhasználók és fórumozók szerint a hiba néhány napja még nem volt jelen, és egyeseknek még most is a OnePlus 7 Prón megszokott 90 Hz-en működik a Chrome. Kérdéses, hogy mindenből a legfrissebb publikus verziót használva miért lehet eltérés a képfrissítések között, de várhatóan vagy a OnePlus, vagy a Google hamarosan kiadják az ezt megoldó frissítést.

Forrás: AndroidAuthority

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése