Rekordeladások után új verziót ad ki a Huawei a P30 Pro-ból

Android Hírek   |   2019.09.08 - 10:19   |   Írta: ARPII   |   3699
08. szept Rekordeladások után új verziót ad ki a Huawei a P30 Pro-ból

Az év egyik legkedveltebb mobilja új köntösbe burkolódzik.

Még a hét elején olvashattunk arról, hogy a kínai gyártó új színekkel fog minket elkápráztatni a legutóbbi csúcsmobilját illetően. Azonban mint kiderült, nem csak a külső fog változni, hanem a belső is. Az „új” Huawei P30 Pro nem egy teljesen új mobil, csupán egy kis vérfrissítésen esett át, ugyanis maradtak a gyártó Kirin 980-as lapkájánál, de egyéb téren azért belepiszkáltak a hardverbe.

 

Az új két tónusú dizájnon belül a mobil felső részén egy fényes, alul pedig egy matt üvegfelületet kapunk majd, úgy mint a Google Pixel 3-nál. A mobil ugyan azt a szoftvert használja majd mint az elődje, így még futhatnak rajta a Google alkalmazásai, nem úgy mint a hamarosan megjelenő Mate 30 Pro-nál, és a Mate X-nél. A színállások között találunk egy Mystic Blue (misztikus kék) és egy Misty Lavender (misztikus levendula) variációt.

 

A bemutató után, a Huawei Twitteren tette közzé hogy a P30 Pro hivatalosan is a legnépszerűbb P szériás készülékük, amit valaha gyártottak. Ugyanis kevesebb mint hat hónap alatt 16.5 millió darabot sikerült eladniuk a készülékből. Nem véletlenül, hiszen az eladásaik 53%-al nőttek, amit a Mate 30 sorozat nem biztos hogy gyarapítani fog.

 

Forrás: 9to5Google

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése