Bejelentették a Pixel 4 és Pixel 4 XL bemutatójának dátumát

Android Hírek   |   2019.09.16 - 21:00   |   Írta: SzavaRicsi   |   433
16. szept Bejelentették a Pixel 4 és Pixel 4 XL bemutatójának dátumát

Lehet, hogy novemberig nem kerülnek a kezeink közé a Pixelek.

Idén a vártnál valamivel később rendezi meg a Google az éves „Made by Google” eseményét, amelyen bemutatásra kerülnek a várva várt Pixel 4 és Pixel 4 XL okosmobilok is. Naptárakat elő, hiszen az amerikai techcég bejelentette a hivatalos dátumot!

Egy rövid gifet is csatoltak ízelítőül, ami egyáltalán nem árul el semmit a bemutatókról:

Egészen későn, október 15-én kerül sor a nagy leleplezésre, vagyis inkább leleplezésekre, hiszen a Pixelek nem viszik el az egész show-t – több termékre is számíthatunk a Google-től.

Mi azonban első sorban a mobilokra összpontosítunk, amelyek az elmúlt évek tapasztalatai alapján valószínűleg már aznap előrendelhetők lesznek. Az október közepei bemutató miatt azonban nem kizárt, hogy most először novemberre csúszik a hivatalos megjelenés, vagyis október végén még nem lesznek a boltok polcain az új Pixelek.

Ami a mobilok részleteit illeti, a Google nehezen tudta házon belül tartani mind a külső vonásokat, mind pedig a belső értékeket. A rengeteg kiszivárgás miatt meg is mutatták a mobil dizájnját, ám a 90 Hz-es kijelzőt, 6GB RAM-ot és kétkamerás hátlapi rendszert még csak hihető pletykaként kezelhetjük. Amit még sejtünk, hogy a nagyobbik mobilban 6,4 hüvelykes kijelző és 3700 mAh-s akkumulátor dolgozik majd, míg a kissebbikben egy 5,7 colos megjelenítő és 2800-as aksi tesz majd szolgálatot.

Forrás: AndroidAuthority

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése