Vezeték Nélküli Gyorstöltés Autóban - [videó]

Android Hírek   |   2019.09.17 - 23:20   |   Írta: ARPII   |   407
17. szept Vezeték Nélküli Gyorstöltés Autóban - [videó]

A Pitaka megint kitett magáért.

 

Szerintem manapság a legtöbb ember a telefonját használja GPS-ként, így szükség lehet valamilyen tartóra is, ha pedig hosszabb útra megyünk akkor tölteni sem árt. Erre gondoltak a Pitakánál is, és megcsinálták az új MagMount Qi-t, ami mindenre is képes. Egy előző cikkünkben már említettük, hogy a MagCase tulajdonosoknak egy Pitaka autós tartó kötelezően ajánlott.

 

Amennyiben van egy Pitaka MagCase-ünk, és beszálltunk az autóba, akkor csak rá kell raknunk a mobilt a tartóra, és a 9 darab mágnes máris bitang erősen fogja tartani. Eddig mondhatnánk hogy semmi extra, hiszen ilyet más tartó is tud, viszont ahhoz be kell helyeznünk egy fém lapot a tokunk és a telefon közé, ami valljuk be nem a legesztétikusabb megoldás, valamint így bukjuk is a vezeték nélküli töltést. Viszont nem a Pitakával, mivel csak az Ő megoldásuk képes mágneses tartás mellett vezeték nélkül tölteni, nem is akárhogy, hanem gyorsan vezeték nélkül tölteni, ami bármilyen elfogultság nélkül egy lenyűgöző teljesítmény.

 

Így bármikor szükségünk van a telefonunkra, egyszerűen fogjuk és levesszük, nem úgy mint egyéb más esetben, amikor ki kell feszegetni a tartóból, ami vezetés közben nagyon veszélyes tud lenni. Ha pedig megcsináltuk amit szerettünk volna, akkor egyszerűen csak visszahelyezzük a tartóra. Kábelekkel sem kell bajlódni, hiszen amint rátettük, már megy is a vezeték nélküli gyorstöltés.

 

Talán közületek nem mindenki rendelkezik jogosítvánnyal, és most szomorúan néztek, hogy akkor erre még várnotok kell, viszont az a helyzet hogy ha csak utasok vagyunk az anyós ülésen, akkor is jól tud jönni a tartó videó vagy filmnézéshez. Ugyanis simán el lehet fordítani a telefont fektetett állapotba is, és így nem kell a kezedben tartva görnyedve nézni a kedvenc videódat.

 

Megint sikerült jó sokat áradoznom a Pitakáról, de egyszerűen nem tudok beléjük kötni, amit csinálnak az tényleg kegyetlenül profi és minőségi. Természetesen a toknál is elmondtam, hogy nem a legolcsóbb, de nem lehet ennél jobbat vagy akár csak ugyan olyan jót sem mutatni mint ők. Nem mindenkinek való ez tény, de aki szeretne egy remek autós kiegészítőt annak megígérhetem, hogy ebben nem fog csalódni. Valamint a Pitakánál olyan jófejek voltak, hogy adtak Nektek egy kis kedvezményt, szóval ha az ARPIIARPII kuponkódot használjátok, akkor ezen a linken 10% kedvezményt tudtok kapni az új MagMount Qi árából.

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése