Még egy nagy újításra készül a Google a Pixel 4-gyel!

Android Hírek   |   2019.10.09 - 20:51   |   Írta: SzavaRicsi   |   847
09. okt Még egy nagy újításra készül a Google a Pixel 4-gyel!

Valószínű, hogy egy harmadik változat is érkezik a Google Pixel 4-ből.

Kilencven hertzes kijelző, 6GB RAM és dupla hátlapi kamera – ezekkel próbál majd elcsábítani idén a Google, legalábbis ha hihetünk annak a rengeteg egyirányba mutató pletykának, amelyek a Pixel 4 és Pixel 4 XL mobilokról szólnak. A hivatalos leleplezésre már csak kevesebb, mint egy hetet kell várnunk, hiszen október 15-én végre lekerül a fátyol az új Pixelekről.

Meglepődni talán nem igazán fogunk a specifikációk és a külsők kapcsán, ám néhány meg nem nevezett forrás érdekes újdonságokkal tálalt ki a Nikkei Asian Review oldalnak. Egyesek szerint ugyanis a Google-nél már javában folyik a Pixelek gyártása, ami nem is igazán meglepő, de elvileg a két mobil gyártósora mellett indult egy harmadik is, amelyen az 5G-s modellek tesztsorozatát készítik.

Ezek szerint tehát 5G-s változat is érkezhet a negyedik Pixel szériából. A kiszivárgott információk alapján ebben a változatban is a Snapdragon 855 teljesít majd szolgálatot, vélhetően egy X50-es modem társaságában.

Arról, hogy ez a mobil mikor érkezik a piacra, nem jött konkrétum, ahogyan azt sem tudhatjuk egyelőre, hogy a bemutatóra mikor számítsunk. Lehetséges, hogy már a jövő héten megmutatják az 5G-s modellt, de az is lehet, hogy csak jövő tavasszal leplezik le a harmadik Pixelt. Amire biztosan számíthatunk, hogy első körben csak a Pixel 4 és Pixel 4 XL jelenik meg, az 5G-s változat pedig valamennyi csúszással kerül majd a polcokra.

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése