Valódi képeken az új Essential Phone

Android Hírek   |   2019.10.11 - 14:03   |   Írta: ARPII   |   1388
11. okt Valódi képeken az új  Essential Phone

Extra magas kialakítás, vékony és csillogó ház, de mit rejt magában?

Andy Rubin, vagy ismertebb nevén az "Android attya" megosztott pár képet Twitter oldalán a hét elején. Ez eddig nem is lenne nagy szám, a fotókon viszont egy még meg nem jelent mobil pózol, extra husszúkás képaránnyal. Vajon ez lenne az Essential Phone 2?

 

Andy a mobilt a "radikálisan más formaterv" kifejezéssel jellemezte, amihez egy nyújtott dizájn társul. A mobil tényleg elképesztően hosszúkásra sikeredett, különösen a szélességéhez képest. Semmilyen specifikációt nem fedett fel a képek mellett, viszont ezek így is elég beszédesek. A hátoldalon láthatunk egy egyedi módon kiálló kamerát, és egy gödröt is, ami minden bizonnyal az ujjlenyomat-olvasó helyéül szolgál majd. A vékonyka mobil ránézésre nem lehet szélesebb nagyjából 5 centiméternél, ami semmihez sem hasonlít a mostani piacon. Ehhez a formához pedig nyilvánvalóan egyedi szoftver is szükséges, amit Andy meg is mutatott nekünk. Itt kis kártya szerű alkalmazásokat láthatunk a kijelzőn.

 

Az Android attyának nem kell a szomszédba mennie az újító ötletekért, ugyanis anno részt vett a T-Mobile Sidekick mobil megalkotásában, valamint a maga idejében az első Essential Phone is nagy újjításokkal mutatkozott be. Mindezek mellett viszont azt kell mondjuk, hogy a mostani a leginkább vad ötlet ami eddig a fejéből kipattant.

 

Az új mobilnak még ugyan nincsen neve, de már meglehetősen késznek néz ki. A cég megerősítette, hogy a mobil egy Essential termék lesz, ami egyelőre "korai tesztelés" stádiumban van. Pár órával Andy posztja után az Essential Twitter oldalán tett közzé pár professzionálisabb képet a mobilról, amiben megjelenik a #ProjectGEM hashtag, ami a termék nevére utalhat.

 

Forrás: androidcentral

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése