Top 10 Halloween témájú Alkalmazás

Android Hírek   |   2019.10.31 - 18:22   |   Írta: ARPII   |   563
31. okt Top 10 Halloween témájú Alkalmazás

Szellemüljünk át teljesen.

A Halloween egy mókás része az évnek, tele csomó lehetőséggel hogy felvegyük a hangulatot. Ha Ti is szeretnétek a legtöbbet kihozni az idei Halloween-etekből, akkor ezek között az alkalmazások között biztosan találtok majd magatoknak egy mókásat vagy kellően ijesztőt.

 

Válj Zombivá: The Walking Dead: Dead Yourself

Talán jelenleg a The Walking Dead a legnagyobb név a zombis szcénában, ezt a népszerűséget pedig fel is használta a franchise hogy még több tartalmat tudjon eljuttatni a rajongóihoz. A Dead Yourself egy tökéletes példa erre, az elgondolás egyszerű, készíts magadról egy képet, az alkalmazás pedig zombit csinál belőled.

 

Tervezd meg a csokiszerző útvonaladat: Google Maps

A családok számára a Halloween a "csokit vagy csalunk" jelmondatú gyűjtögetésről szól. Még ha csak a szomszedban is barangolsz a legfinomabb édességek után, akkor is nagyon könnyen el lehet tévedni az éjszakába. Itt jön képbe a Google Maps, amit szerintem senkinek nem kell bemutatni, azonban arról kevesen tudnak, hogy konkrét útvonalakat is tervezhetünk vele kedvünk szerint.

 

Öltöztesd fel a mobilodat is: Walli Wallpapers

A Halloween-i készülődésnek szerves része a dekoráció, miért pont a telefonod maradna ki ebből? Erre elég sok lehetőséget kínál az internet, azonban a Walli alkalmazása egészen egyedi. Amellett hogy rengeteg jó minőségű képet találtok itt, keresni is tudtok, ami jól jöhet ha valami speciálisat szeretnétek, mint például egy Halloween-i háttérkép. Ilyenkor rákereshettek a Haloween kifejezésre, vagy a kategóriák között megnézhetitek a „Természet” opciót őszi stílusú hátterek miatt, vagy az „Ijesztő” opciót valami sokkal rémisztőbbért.

 

Védd meg otthonodat az élőholtaktól: Plants Vs. Zombies 2

A Plants Vs. Zombies az első komolyabb játék volt, amit már mobilon is játszhattunk, a második rész pedig még tovább feszíti a húrt. Ha esetleg nem ismernétek a játékot, akkor annyi a lényege, hogy meg kell védenetek a házatokat egy horda éhes zombitól…a kertetekkel. A játék egyértelműen lágyszívű és humoros, de annyira jó hogy minden korosztály számára függőséget okozhat.

 

Válaszd ki a zombi kalandodat: The Walking Dead by Telltale Games

Ez a játék már sokkal könnyebben ránk tudja hozni a frászt, és nem véletlenül. A Telltale Games-es játék ugyanis az egyik, ha nem a legjobb interaktív sztorimesélős app a piacon. A játékot eredetileg számítógépre tervezték, de a hatalmas siker miatt nem lehetett kihagyni az egyre jobban bővülő mobil piacot sem. Egy igazi interaktív képregény könyvről beszélhetünk, ami a Walking Dead világába kalauzol el minket. A játék nem az akciótól lesz igazán izgalmas, habár az is van benne bőven. A kulcs a sztori, ugyanis minden egyes döntésünkkel befolyásoljuk a történet kimenetelét, így akár többször is végigjátszhatjuk a játékot bármilyen déjà vu nélkül.

 

Vadászd le a billentyűzetedet: FancyKey Keyboard

Ha a személyreszabásról van szó, akkor a háttérképed után valószínűleg a billentyűzetedet fogod a legtöbbször látni. A FancyKey egy billentyűzet alkalmazás, ami a végtelen számú lehetőségek köré épült, és tartalmaz egy rakás ünnepi témát is, köztük természetesen a Halloween-t is.

 

Oldj meg gyilkosan jó logikai játékokat: Friday the 13th Killer Puzzle

Ki gondolná, hogy egy horror franchise lehet logikai játék is? Hát valakinek eszébe jutott, és meg is alkotta ezt a játékot, ami elképesztően jóra sikeredett. Ebben a rajzfilmes világban, mi magunk vagyunk Jason Voorhees, a többit már Ti is ki tudjátok találni. A játék célja hogy különböző tárgyak eltolásával és eszközök segítségével oldjuk meg az egyre nehezebb pályákat. Ahogy pedig fejlődünk, úgy kapunk egyre jobb fegyvereket és kinézetet.

 

Egy interaktív Halloween-i klasszikus: It’s the Great Pumpkin, Charlie Brown

Amikor családi Halloween-i klasszikusokra kerül a sor, akkor nehéz nem beszélni az „It’s the Great Pumpkin, Charlie Brown”-ról, ami egy speciális Halloween-i különkiadás. Az alkalmazásban végigkísérhetjük a híres történetet, illetve elkészíthetjük saját karakterünket is, és beállíthatjuk a megfelelő öltözéket is hozzá.

 

Élj túl egy horda zombit: Into the Dead 2

Szeretnél egy még akciódúsabb zombis játékot? Akkor ne menj tovább, az Into the Dead 2 ugyanis konkrétan egy rakás fejvesztve feléd rohanó zombi közé dob be Téged, ahol szintenként új kihívásokkal kell szembenézned. Ez lehet a limitált számú töltény, a több zombi, vagy egyéb más nyalánkság is, amit nem szeretnénk most előre ellőni.

 

Nézz meg egy igazán ijesztő filmet: Netflix

Hol máshol találhatnánk az interneten ennyi horror filmet egy helyen, mint a Netflix-en? A Google Maps mellett valószínűleg már erről is hallottatok korábban, viszont nem biztos hogy eszetekbe jutott, hogy felcsapjátok a keresőt, és rányomjatok a horror kategóriára. Filmek mellett pedig egy rakás hátborzongató sorozat is vár rátok a filmóriás alkalmazásban, amit ezen az estén kár lenne kihagyni.

 

Forrás: lifewire

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése