Megjelent az atombiztos Ulefone Armor 7, 48MP-es tripla kamerával [videó]

Android Hírek   |   2019.11.04 - 06:45   |   Írta: S. Viktor   |   683

Megfizethető, robosztus, felső kategóriás teljesítménnyel!

Egy ideje már ismert volt, hogy az Armor 7 lesz a cég következő strapabíró felsőbb kategóriás készüléke, ma pedig hivatalosan is megjelent, és csak 369,99 dollár (adók nélkül: 108 680 Ft) a Banggood oldalán. A telefon 48 megapixeles tripla kamerával, valamint a Helio P90 processzorral rendelkezik. Mielőtt további részletekbe merülnénk, nézzétek meg az Armor 7 hivatalos videóját!

 

 

A hármas kamera egy 48MP-es főérzékelőből, egy 16MP-es éjszakai lencséből és egy 8MP-es telefotó lencséből áll. A továbbfejlesztett AI algoritmusok és az f/1.7 rekesz segítségével a fényképek részletesebbek és élénkebbek, ezenkívül a 16MP-es éjszakai kamera f/2.0 rekesszel rendelkezik és a cég szerint az éjszakai üzemmód élménye az előző készülékhez képest teljesen más, magasabb szinten van. Végül a 8MP-es telefotó lencse segít nagyítani egy objektumra, anélkül, hogy a képminőséget rontaná.

 

 

Ahogy fent említettük, az Ulefone az Armor 7-et a MediaTek legújabb és legerősebb P-sorozatú processzorával látta el, a Helio P90-nel, amely 4,6-szor gyorsabb teljesítményű, mint a Helio P60 és P70, ezáltal bármilyen feladatot adunk a telefonnak azt gyorsan fogja teljesíteni, miközben az energiatakarékosságát is megőrzi. A 8GB-os RAM a processzorral együtt igazi felső kategóriás készülék teljesítményt fog nyújtani multitasking közben.

 

 

Ami a többi specifikációt illeti, kapott egy 6,3 hüvelykes FHD+ kijelzőt vízcsepp alakú notch-csal és nagyon kemény üveggel amely azt védi, bár az Ulefone még nem fedte fel, hogy az üveg Gorilla Glass, vagy más típusú-e. A belső tárhely 128 GB, a telefon kapott pulzusszám-érzékelőt, az arcfeloldás pedig a 16MP-es első kamera segítségével történik. A készüléknek egy 5500 mAh-ás akkumulátora van, illetve 10W-os vezeték nélküli töltéssel és NFC-vel rendelkezik - ez utóbbi a Google Pay használatához. 

 

 
Kommentek megjelenítése