Ezek a Nokia készülékek kapják meg az Android 10 frissítést

Android Hírek   |   2019.12.06 - 19:56   |   Írta: Máté Gergő   |   1122
06. dec Ezek a Nokia készülékek kapják meg az Android 10 frissítést

A Nokia Kairóban mutatta be az újdonságait, ezután pedig bejelentették a frissítéseket is.

Jó ütemben érkeznek a frissítések

A hét elején került megrendezésre a Nokia Mobile Live esemény Kairóban, ahol bemutatták a vállalat szoftveres és hardveres újdonságait, többek között a Nokia 2.3 okostelefont. Ezután a Nokia felfedte azoknak a készülékeknek a listáját, amelyek Android frissítést kapnak.

A frissítések sorát a Nokia 8.1 nyitotta október elején: az okostelefon megkapta az Android 10-es rendszerhez szükséges frissítéseket. Most a Nokia 9 PureView követi, amely a vállalat második Android 10-es operációs rendszert futtató készüléke lesz. Néhány Reddit felhasználó már sikeresen feltelepítette a szükséges frissítést (amely még nem került szétterjesztésre).                                                                                                                                                                 

 

                                                                                                                                       

Hosszú a listája az érintett készülékeknek

Pranav Schroff vezérigazgató szerint a Nokia 7.1 okostelefon is meg fogja kapni az Android 10 frissítést, méghozzá a jövőhét folyamán, ezt pedig további három készülék, a Nokia 7 Plus, a Nokia 6.1 és a Nokia 6.1 Plus fogja követni a sorban. Erre a vállalat már szeptemberben ígéretet tett, de most úgy tűnik sikerül be is tartaniuk.

Az említett Nokia készülékek, amelyek megkapják az Android 10 rendszert számos hasznos funkcióval lesznek gazdagabbak: ilyen például a sötét mód, a fejlesztett gesztusvezérlés, valamint a finomított adatvédelmi beállítások. A legújabb Android mobil operációs rendszerről a Google hivatalos Android oldalán olvashattok bővebben.

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése