Ezek 2019 legjobb Androidos telefonjai! (2. rész)

Android Hírek   |   2019.12.20 - 11:13   |   Írta: N Marcell   |   5745
20. dec Ezek 2019 legjobb Androidos telefonjai! (2. rész)

Nem maradhat ki a legjobb ár-érték arányú, a legjobb használati élményt nyújtó és a legtöbb fronton jól teljesítő eszköz sem.

Az előző részben megismerkedtünk a legjobb ’olcsó’ telefonnal, a legmegérősebb csúcsmobillal és az év legjobb kameráját hordozó eszközzel, most pedig tovább folytatjuk 2019 legjobb telefonjainak honorálását. Lássuk, mik vannak még!

 

Az év legjobb ár-érték arányú telefonja: OnePlus 7T

Meg sem közelíti a csúcsmobilok 300 000 forintos árkategóriáját, de mégis megvan benne az év összes vívmánya. A 7T egy 90Hz-es AMOLED kijelzővel, a kényelmes OxígenOS-szel, szupergyors töltéssel és egy ismerős, de mégis megújított dizájnnal hódította el idén a telefonszerelmesek szívét. Ja, és ne felejtsük el a triplakamerás rendszert a telefon hátulján, ami hatalmas fejlődést jelent a OnePlus többi telefonjához képest. A zászlóshajó tudású telefon 190 000 forintért vihető haza, de hatalmas tudása és rengeteg funkciója miatt kiérdemelte az év legjobb ár-érték arányú telefonjának címét.

 

 

A legjobb Android-élményt nyújtó eszköz: Google Pixel 4 XL

Bár közel sem hibátlan, a Google legújabb készüléke egyértelműen a legjobb Androidos felhasználói élményt nyújtja, ami csak elérhető a piacon. A felületesebb felhasználók csak ennyit tudok mondani: ez áll a legközelebb egy iPhone-hoz az Androidos fronton. A figyelmesebbeknek viszon elárulom, hogy a Google Pixel 4-ben egy elképesztő minőségű képeket készítő kamera foglal helyet, ráadásul mindenki más előtt megkapja a szoftverfrissítéseket és javításokat, sőt, valószínűleg a kategóriájából ez a telefon fogja a legjobban tartani magát az évek folyamán, a gyártó hosszútávú támogatása miatt. Ja, és természetesen a Google színtiszta Android-verziója a legkényelmesebb és leghasználhatóbb az egész piacon.

 

 

A kijelző fantasztikus, a 10-es verziójú Android úgy hasít, mint az álom – ez a telefon már csak a szoftvere miatt is kiérdemelne egy helyet az év legjobb eszközeinek lisáján. Azonban nem tökéletes: az XL verzió 300 000+ forintos árát nehéz megindokolni a korábban díjazott mobilok mellett. A sima Pixel 4 azonban már 230 000 forint környékétől elvihető, illetve a jövőben biztosan előfordulnak majd leárazások, úgy pedig már egy kihagyatatlan az ’igazi Android’ megvétele.

 

Az összes fronton legjobban teljesítő mobil: Samsung Galaxy S10

A Samsung nem véletlenül nyerte el és tartja meg a világ legnagyobb telefongyártójának címét. Egyszerűen nagyon jó minőségű telefonokat gyártanak, és ez látszik meg az eladásokon. A csúcsmobiljaik pedig – bár a felhasználói élményt nem mindenki kedveli – tagadhatatlanul ott vannak az elérhető legjobb telefonok között.

 

 

A következetessége miatt lett ilyen remek mobil a Galaxy S10 is. Egyszerűen gyönyörű a dizájnja, a kijelzője fenomenális, a kamerája pedig simán tartja a legjobbak szintjét. A Samsung által használt OneUI-ból pedig mostmár elérhető a 2.0-ás verzió, ami rengeteg olyan funkcionalitást tartalmaz, ami hívogatóvá teheti a felhasználók számára (attól függetlenül, hogy maga a OneUI sajnos nem épp a legjobb androidos kezelői felület). Az S10 a legfontosabb dolgokat jobban eltalálta, mint a többiek. Nem kiemelkedő egy kategóriában sem, de más telefonok hullámzó teljesítményeivel szemben minden szempontból egy stabil 8/10-et képvisel. Legjobban a Galaxy S10+-t tudjuk ajánlani, hiszen a hatalmas akksi és a további extrák megérőssé teszik a felárat. A Samsung Galaxy S10 200 000 forinttól, az S10+ pedig 230 000 forint környékétől vihető haza.

 

Ezek voltak 2019 legjobb Androidos okostelefonjai. Ti váltottatok idén új telefonra? Ha igen, milyenre?

Forrás: 9to5google

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése