Bemutatkozott a Samsung Galaxy S10 Lite és a Note 10 Lite - árak és specifikációk

Android Hírek   |   2020.01.03 - 22:05   |   Írta: ARPII   |   2266
03. jan Bemutatkozott a Samsung Galaxy S10 Lite és a Note 10 Lite - árak és specifikációk

Mégis megérkezett a csúcsmobilok Lite-os verziója.

Több hónap várakozás és rengeteg pletyka után végre hivatalosan is beszélhetünk a Samsung Galaxy S10 Lite-ról és a Note 10 Lite-ról. Mind a két mobilban megtalálható jó pár, a nagytesók izgalmas funkcióiból, persze egy pénztárcabarátabb áron.

 

Samsung Galaxy S10 Lite

Az S10 Lite-nál a Samsung a kamerákra helyezte a hangsúlyt, ugyanis ismételten három szenzort kapunk majd. Egy 48MP felbontású széles látószögűt, egy második 127 fokos ultra-széles látószögűt, és egy 5MP-es makró lencsét. A kamerák ezek mellett rendelkeznek majd a gyártó új szuper stabil OIS-ével, ennek hála pedig sokkal rázkódásmentesebb videókat készíthetünk majd mint ezelőtt. A mobilnak elöl sem kell majd szégyenkeznie kamera fronton, ugyanis egy 32MP-es szenzor díszeleg majd a hole-punch kivágásban a kijelző tetejének közepén. Szín választék téren a Prizma Fehér, Prizma Fekete, illetve Prizma Kék színállások között válogathatunk majd.

 

Galaxy Note 10 Lite

A Note 10 Lite a szériájához méltóan egy S Pen-t is kap majd, amivel kézzel írt jegyzeteket, fotókat, és még sok mást is készíthetünk majd anélkül hogy az ujjunkat kéne használnunk. Ennél a telefonnál is három szenzor köszön majd vissza a hátlapon (széles látószögű, ultra-széles látószögű, és egy telefotó) mindhárom 12MP-es felbontással, elöl pedig a már említett 32MP-es kamera csücsül majd. A szín választékban megtaláljuk majd az Izzó Aurát, Aura Feketét, és az Aura Pirosat.

 

A két mobil sok helyen megegyezik majd hardveres tekintetben. Mindketten egy 6.7 colos Infinity-O kijelzőt kapnak majd 2400x1080 felbontással. Az S10 Lite egy különleges Super AMOLED Plus megjelenítőt kap majd, míg a Note marad a standard Super AMOLED-nél. A motorháztető alatt lesznek azért különbségek, ugyanis az S10 Lite egy 7 nm-es 64 bit-es nyolc magos lapkát kap majd 2.8-as, 2.4-es valamint 1.7GHz-es órajellel, míg a Note 10 Lite egy 10 nm-es 2.7 illetve 1.7GHz-es órajelű processzorral működik majd. Mindketten 128GB belső tárhellyel valamint 6 vagy 8GB RAM-mal rendelkeznek majd, és egy 4 500 mAh-ás akkumulátor biztosítja majd a juice-t az Android 10 futtatására.

Árazás tekintetében egészen korrekt cédulákat aggattak a mobilokra, még Nálunk Magyarországon is. Az S10 Lite ajánlott fogyasztói ára 227 990-tól indul majd. A Note 10 Lite esetében ez az összeg 219 990 Ft lesz majd, megvásárolni pedig január végétől tudjuk majd kis hazánkban. Nektek hogy tetszik a két mobil, esetleg szemeztek valamelyikkel? Ha igen akkor írjátok le kommentben, hogy miért!

 

Forrás: AndroidAuthority

 

Kapcsolódó cikkek:

 
Kommentek megjelenítése