Kiszivárgott a duplán hajlítható Samsung mobil, a Z Flip

Android Hírek   |   2020.01.22 - 22:30   |   Írta: ARPII   |   1613
22. jan Kiszivárgott a duplán hajlítható Samsung mobil, a Z Flip

Nagyon érdekesen néz ki az új készülék.

Az dél-koreai óriás mobilgyártó, egyike azoknak a keveseknek, akiknek hajlítható mobilja van. Egy korábbi videóban láthattunk pár utalást arra, hogy a második generációs hajtogatható mobil az S20 széria mellett mutatkozik majd be február 11-én. A kiszivárgott poszter alapján, amit egy Weibo felhasználó töltött fel, kiderült hogy a Samsung ezúttal egy duplán hajlítható dizájnnal lepi majd meg a nagyérdeműt. Ettől a mobil még komplikáltabb lesz mint az előző generáció. A poszterről megtudhatjuk még az állítólagos nevet is, ami a Galaxy Z lesz, ezen kívül viszont nem láthatunk más infómorzsát.

 

Mindenesetre, a mobil megjelenését tekintve nagyon hasonlít a TCL szintén két ponton hajlítható megoldására, ami kihajtva egy 10 colos tabletként használható négy darab kamerával a hátlapon. Valamint szintén hajtogatható Z alakba, ahogyan azt a Samsung poszteren is láthattuk.

 

Korábbi információk a Samsung Galaxy Z-ről

Már korábban is úgy lehetett tudni, hogy a Galaxy Z Flip a Samsung Galaxy S20 trióval egyszerre fog majd bemutatkozni február elején. Pár ember szerint ez nem a legjobb döntés az észak-koreai cég részéről, mivel így lehet hogy minden figyelem a hajlítható mobilra fog irányulni, a Galaxy S20 helyett. Azonban ennek az ellentéte is előfordulhat, vagyis hogy mindenki az S szériáról beszél majd, a nagyköltségvetésű Z Flip pedig az árnyékban marad. Mindenesetre, egyik szintuáció sem szerencsés.

Koreai média jelentések alapján, belső ipari információk szerint a Samsung Galaxy Z Flip ára 1 millió won-ról fog majd indulni, ami megközelítőleg csupán 260 000 Ft, ez jóval kevesebb mint a Galaxy Fold indulóára volt. Természetesen lesz majd egy drágább modell is, ami egy és fél millió won-t kóstál majd (kb. 390 000 Ft.) Nagyon érdekes látni, hogy a második generációs hajlítható mobiloknál már megindult az árverseny, ugyanis a Motorola RAZR $1 500-ba (kb. 454 000 Ft) kerül majd, ami szintén egy elég agresszív ár, de közelében sincs a Samsung-énak.

Természetesen ez az alacsony ár kompromisszumokkal is jár majd a Samsung esetében, úgy mint a „csupán” 15W-os gyorstöltés és a 3 300 mAh-ás akkumulátor. A motorháztető alatt viszont szerencsére nem spóroltak, ugyanis itt a legfrissebb Qualcomm lapka lesz majd beépítve. Amennyiben hallunk még a mobil felől, az esetben egyből értesítünk majd Titeket a legszaftosabb pletykákkal és információkkal.

Ti mit gondoltok az új hajlítható mobilokról, van kedvencetek? Írjátok le nekünk kommentben!

 

Forrás: GizChina

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése