Sajtóképeken pózol a Galaxy S20 Ultra 5G

Android Hírek   |   2020.01.23 - 23:39   |   Írta: ARPII   |   2269
23. jan Sajtóképeken pózol a Galaxy S20 Ultra 5G

Méretes kameramodult kap majd.

Már csak pár hétre vagyunk a Samsung nagy bemutatójától, ahol nem kell majd sok mindent bemutatni, hiszen már majdnem mindent tudunk. A sok harmadik felek által készült render után, végre kaptunk egyet, ami nem más mint a hivatalos Galaxy S20 5G sajtó fotója. A mobil rendkívül kimaxolt hardverrel rendelkezik majd, aminek része lesz egy Space Zoom névre keresztelt periszkópos kamera is.

 

A rendereken láthatunk egy fekete és egy szürke variánst is, amik tulajdonképpen ugyan úgy néznek ki. Az előlapon nincs miről beszélni, teli kijelző, egy aprócska kivágással a tetején a kamera számára. A megjelenítőnk egy lapos 2.5D-s ívelt üvegből fog állni, az eddigi ívelt OLED panel helyett, amit a korábbi modelleknél már megszokhattunk.

 

A hátoldal már sokkal érdekesebb, itt ugyanis a kameramodul óriási méreteket ölt majd, annyira hogy félszer olyan széles lesz mint a mobil egész hátlapja. Az eddigi renderekkel ellentétben, eszerint a modul két részre lesz majd szétosztva, a felső fekete négyzetben foglal helyet három kamera, alatta pedig egy sötétebb szürke részen láthatjuk majd a periszkópos kameránkat. Ez 10x-es optikai zoom-ra lesz képes, digitálisan pedig elképesztő 100x-osat ígér az dél-koreai gyártó, amit Space Zoom-nak neveztek el.

A Galaxy S20 széria a Samsung Unpacked eseményén mutatkozik majd be február 11-én, várhatóan $1000-os (kb. 304 000 Ft) induló áron, az Ultra pedig még legalább 30 000 Ft-ot fog kóstálni.

 

Forrás: AndroidPolice

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése