Hivatalos képeken a Galaxy Z Flip

Android Hírek   |   2020.01.29 - 20:18   |   Írta: ARPII   |   1029
29. jan Hivatalos képeken a Galaxy Z Flip

Vége a találgatásoknak.

Mintha csak évek teltek volna el azóta, hogy elkezdtünk spekulálgatni a Samsung új hajlítható mobiljáról. Most viszont vége a találgatásoknak és tippelgetéseknek, ugyanis kiszivárgott pár kép a cég új üdvöskéjéről.

Ahogy a lenti képeken is jól látszik, ezek a renderek nem hagynak semmit a fantáziánknak, minden elénk tárul. Már korábban is szó volt arról, hogy az idei mobil vertikális helyett, horizontálisan lesz majd hajlítható, ami ezeken a képeken is igazolást nyer. Így a Z Flip egy nagyobb, hosszabb kijelzővel rendelkezik majd, ami egy „kompakt négyzetté” hajtogatható.

 

A legfrissebb kiszivárogtatásokban, Roland Quandt szerint egy 22:9-es képarányú FHD+ felbontású kijelzőt kapunk majd, ami még a Sony friss csúcsmobiljánál is hosszúkásabb lesz. A megjelenítő 6.7 colos lesz teljesen kinyitott állapotában. Emellett, a Samsung speciális zsanérrendszerének hála, a készüléket 70 és 110 fok között szabadon nyitva maradhat, nem csupán teljesen nyitott és csukott állapotban, ez különböző kamera alkalmazásoknál lehet majd hasznos, mint például a Google Duo.

 

Eszerint a riport szerint a külső kijelzőnk még a tavalyinál is kisebb, csupán 1.06 colos lesz, 300x116 pixel felbontással. Itt az időt, az értesítéseinket, és egyéb más egyszerűbb dolgokat láthatunk majd. Szóba került még a mobil kapcsán a Qualcomm Snapdragon 855+, a 8GB RAM és a 256GB belső tárhely, MicroSD kártyával viszont sajnos nem lehet majd bővíteni a mobilt.

 

A WinFuture jóvoltából azt is megtudhattuk, hogy egy 12MP-es kamera kap majd helyet a hátlapon, ami mellé egy szintén 12MP-es ultraszéles látószögű is társul. Elöl a Galaxy Note 10 és az S20-hoz hasonlóan egy Infonity-O kivágásban kap majd helyet a 10MP-es előlapi szenzorunk. A telefon energiaellátásáért pedig egy 3 300 mAh-ás akkumulátor felel majd, ami elsőre kevésnek tűnhet, de a tavalyi modell is elég szép üzemidővel büszkélkedett szintén csak kisebb aksival.

 

Forrás: 9to5Google

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése