Újabb videón a Samsung Galaxy Z Flip

Android Hírek   |   2020.02.02 - 20:28   |   Írta: ARPII   |   560
02. feb Újabb videón a Samsung Galaxy Z Flip

Ismét feltűnt a színen a hajlítható mobil.

Úgy tűnik a Samsung nem igazán tudja magában tartani az új flexibilis telefonjával kapcsolatos információkat, ugyanis már a második hands-on videó került ki az internetre a készülékről. Az új videó sok eddig kérdésre ad választ, ami eddig tisztázatlan volt a Z Flip-pel kapcsolatban. Az információ @BenGeskin-től származik, aki forrásmegjelölés nélkül ugyan, de erősen vízjelezett videójában megmutatja nekünk a mobilt, aminek dizájnja még a tavalyi Galaxy Fold-nál is kifinomultabbnak tűnik.

 

Láthatjuk a méretes belső kijelzőt, most pedig videón is szemügyre vehetjük az aprócska külső kijelzőt is, ami az időt és egyéb fontos az eszközzel kapcsolatos információkat mutat majd Nekünk.

 

Rengeteg információt tudunk már a Galaxy S20 széria mellett bemutatkozó mobilról. Többek között a Snapdragon 855+ lapkát legalább 8GB RAM-mal és 256GB belső tárhellyel, ebben a rövidke klippben viszont nem voltak erre történő utalások. Sajnos a különböző szögekben (70 és 100) történő kinyitást nem láthattuk, de a klasszikusat igen.

Ha jobban megnézzük, akkor az idei mobil kijelzőjén szintén lesz majd egy látható bemélyedés a hajtás mentén. Ez viszont várható volt, hiszen Őt teljesen be tudjuk majd csukni, úgy hogy a két kijelzőfél párhuzamos legyen, ellenben a Galaxy Fold-al, ahol nem. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy milyen lesz majd az ultra-vékony kijelzőüveg tapintása, szemben a műanyag hatásúval, ami az előző modellen volt. Ti mit vártok a Galaxy Z Flip-től? Írjátok meg nekünk kommentben!

 

Forrás: 9to5Google

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése