Tömegközlekedésen bukott le a Microsoft Surface Duo

Android Hírek   |   2020.02.10 - 15:17   |   Írta: ARPII   |   837
10. feb Tömegközlekedésen bukott le a Microsoft Surface Duo

A Microsoft is megvillantotta a hajlítható mobilját.

Egy működőképes Microsoft Surface Duo-t kaptak lencsevégre Vancouver-ben a tömegközlekedésen, így már több képünk és egy két perces videónk is van a hajlítható mobilról.

 

A videón nem egy, hanem mindjárt kettő 5,6 colos megjelenítőt láthatunk, a menüben pedig a Google Maps, Play Movies és Play Store alkalmazások is feltűnnek, de ne feledkezzünk meg az Edge keresőről sem, ami a Microsoft saját fejlesztése.

 

A két kijelzőnk együttesen 8,3 colos hasznos területet ad, ami jól jöhet ha egy hosszú üzenetet, vagy cikket olvasunk. A videóklippek egyikén az illető félbe hajtja a mobilt és fektetett módban játszik vele, majd visszafordítja állított módba hogy kilépjen a kezdőképernyőre. Ez meglehetősen komplikáltan sikerült csak, de ez egy béta szoftvernél nem meglepő.

Az operációs rendszerről nem tudunk sokat, de a videó alapján Android 10-nek néz ki, a kijelző alsó felén pedig egy vékony gesztus vezérlő sáv látható, ami még novemberben máshogy nézett ki. Emellett tisztán látható, hogy a mobil rendelkezik rendszer szintű sötét móddal, illetve a két kijelzőn futtathatjuk egyszerre ugyan azt az alkalmazást akár más-más menüpontban is. A szemfülesebbek pedig észrevehettek még egy bug-ot az értesítési központ lehúzásánál, ugyanis az csak félig jelent meg.

 

Forrás: 9to5Google

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése