Videón a Xiaomi Black Shark 3

Android Hírek   |   2020.02.26 - 11:21   |   Írta: ARPII   |   230
26. feb Videón a Xiaomi Black Shark 3

Újabb Xiaomi gamer mobil érkezik.

Már csak napok választanak el minket a Xiaomi Black Shark 3 bemutatójától, ami stílusosan március 3-án lesz. Ennek ellenére viszont már most megnyitották az előregisztrációt, ahol több kedvcsináló videót is láthatunk a hamarosan érkező gamer mobilról.

Az iszonyat erős telefon kijelző téren sem kell hogy szégyenkezzen, ugyanis egy 120Hz-es megjelenítő kerül bele, ami 270Hz-es érintésérzékenységgel rendelkezik. Ennek hála a Black Shark 3 tudhatja magáénak a leggyorsabb válaszidőt a mobil szférában, ami egy ujj esetében 24ms, míg több ujjnál 28ms, elképesztő. Így minimalizálni lehet a bemeneti laggot és biztosítani egy még gördülékenyebb játékélményt. Emellett a képfrissítési ráta adaptív lesz, így akár válthatunk is majd FullHD és QHD között, ahogyan 120Hz, 90HZ és 60Hz között is.

 

A Black Shark 3 nem tér el sokban az elődjétől, legalábbis elöl. A mobil tetején kapunk majd egy 3,5mm-es jack bemenetet, illetve két méretes sztereó hangszóró is helyet kapott az előlapon. Érdekes azonban, hogy a kínai cég se notch-ot, se pedig hole-punch kivágást nem használt, így egy egyszerű vékonynak nem nevezhető felső kávában kapott helyet a kameránk.

A készülék hátulján szintén hűek maradtak az eddigi Black Shark dizájnvonalhoz, megkapjuk az ikonikus világító S logónkat, a további LED csíkok mellett. Maga a hátlap első ránézésre üveg és alumínium felhasználásával készülhetett, de ezt majd csak a bemutató után tudhatjuk biztosan.

A Black Shark 3 a Qualcomm Snapdragon 865-ös lapkájával lesz igazi gamer szörnyeteg, ez akár 16GB RAM-mal is párosulhat, a megjelenítéshez pedig egy 120Hz-es QHD+ kijelző áll majd rendelkezésre. További pletykák szerint akár 5 000 mAh-ás akkumulátort is kaphat a készülék, ezt pedig egy 65W-os gyorstöltővel párosítanák.

 

Forrás: GizChina

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése