Kiszivárgott a OnePlus 8 előlapja

Android Hírek   |   2020.03.02 - 08:07   |   Írta: ARPII   |   326
02. márc Kiszivárgott a OnePlus 8 előlapja

Hamarosan Ők is bemutatnak egy újabb csúcskészüléket.

A OnePlus minden évben két zászlóshajó szériával örvendeztet meg minket, a klasszikussal és a T modellel. Úgy tűnik ez alól 2020 sem lesz majd kivétel, azonban a koronavírus miatt lehetnek majd kisebb-nagyobb csúszások.  Idén már a 8-as széria fog lejönni a gyártósorról, ami sok érdekességet tartogat számunkra.

 

Az előző hét során felbukkant egy használati útmutató, amin megcsodálhatjuk a OnePlus 8 5G-t. Ha figyelmesen megnézzük a papírt, akkor jól látható, hogy az idei modell már nem notch-csal fog érkezni, hanem egy sokkal elegánsabb hole-punch kivágást kap majd a bal fölső sarokban. Emellett a kijelző alatti ujjlenyomat olvasó is garantált, ahogyan a három állású némító csúszka is.

Érdekes módon, a OnePlus India azt nyilatkozta, hogy az új modell holnap, azaz március 3-án lesz bejelentve, ez azonban nem valószínű. Szerencsére nem csak erre az egy képre tudunk hagyatkozni, ugyanis mostanában került ki egy screenshot az AnTuTu jóvoltából, amin a OnePlus 8 Pro 5G „telefonról” menüpontját láthatjuk.

 

Ezek alapján a HD2023-as modell egy Snapdragon 865-öt használ majd, amit valószínűleg 12GB RAM-mal és 256GB belső tárhellyel fűszereznek majd meg. További érdekesség lehet még a 6,65 colos 120Hz-es „fluid AMOLED kijelző”, illetve a kamerákra is nagyon odafigyel már a gyártó az utóbbi időben. Itt egy 64MP-es fő szenzorról, egy 20MP-es széles-látószögűről, és egy 12MP-es telefotó lencséről beszélhetünk majd. Mélységérzékelő szenzort sajnos nem kapunk, bár ezt szoftveresen is meg lehet oldani. Természetesen ezek még nem a OnePlus által jóváhagyott információk, így kezeljük őket fenntartással. Viszont már nem először kerültek elő ezek a számok, így nagy valószínűséggel erre számíthatunk majd hamarosan.

 

Forrás: Gizchina

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése