Koronavírus: TOP 10 film, amik hamarabb lesznek elérhetők online a #maradjotthon kampány miatt

Android Hírek   |   2020.03.21 - 10:57   |   Írta: ARPII   |   190
21. márc Koronavírus: TOP 10 film, amik hamarabb lesznek elérhetők online a #maradjotthon kampány miatt

A vírus a filmipart is komolyan érinti.

Egy mostani kimutatás alapján, a filmipar 20 éve nem teljesített ilyen rosszul. Nem véletlen, hiszen a vírus megfékezése érdekében egyre többen maradnak otthon, valamint számos országban, köztük nálunk is bezárták a mozikat. Sokan egy-egy filmmel vagy sorozattal ütik el az időt otthon, azonban a helyzet súlyosságát tekintve egy idő után ki fogunk majd fogyni a választékból.

Erre viszont gondoltak Hollywood-ban is, ezért sok nagyobb stúdió hamarabb teszi majd elérhetővé filmjeit több online platformon is, úgy mint Amazon, Play Áruház vagy a Vudu. Mi most a legjobb filmekből válogattunk Nektek egy csokorral, amik már most, vagy hamarosan elérhetőek lesznek majd akár a kanapétok kényelméből is. Jó szórakozást kívánunk hozzájuk!

 

Előre

 

Az Előre egy aranyos Disney film, ami két elf testvér történetét meséli el, akik egy mágikus kő segítségével szeretnék visszahozni halott édesapjukat. Egy szerencsétlen fordulat során viszont csak az apa alsó fele tér vissza az élők sorába, így a testvérpárnak egy érdekes kaland során találniuk kell még egy követ, hogy véghez tudják vinni a varázslatot, még a nap vége előtt.

 

Korai megjelenés: 2020 március 20

 

Itt tudjátok Ti is megnézni:

 

 

A láthatatlan ember

 

Következő filmünk már kevésbé vidám, ugyanis egy nő életét mutatja be, akinek egy korántsem virágos kapcsolata úgy ér véget, hogy barátját hallottnak nyilvánítják. De vajon tényleg meghalt? A történet során kiderül hogy a férfi nagyon is él, sőt feltalált egy szerkezetet, ami láthatatlanná tudja tenni őt. Sajnos erről csak főhősnőnk szerez tudomást, és be kell bizonyítania hogy nem bolondult meg, ugyanis barátja valóban él.

 

Korai megjelenés: 2020 március 20

 

Itt tudjátok Ti is megnézni:

 

 

Vadász

 

Ez a film már tavaly szeptemberben meg kellett volna hogy jelenjen, azonban le lett véve a listáról, ugyanis rengeteg kritikát kapott konzervatív és liberális csoportoktól. A Universal végül március 13-án, még a mozik bezárása előtt bemutatta a művet a nagyérdeműnek. Most pedig már online is láthatjuk, ahogyan gazdag liberálisok vadásznak emberekre, pusztán kedvtelésből.

 

Korai megjelenés: 2020 március 20

 

Itt tudjátok Ti is megnézni:

 

 

Emma

 

A film Jane Austin sokadszorra feldolgozott és hőn szeretett novellájából készült. Anya Taylor-Joy főszereplésével tekinthetjük meg a XIX. századi szerelmi történetet, ahol az angol lány egy reménytelen kapcsolatot kerget.

 

Korai megjelenés: 2020 március 20

 

Itt tudjátok Ti is megnézni:

 

 

Star Wars: Skywalker kora

 

Valószínűleg ezt a filmet nem kell senkinek sem bemutatni. Ugyan sokak számára csalódás volt, de attól még ugyanúgy a franchise részét képezi, így érdemes lehet megnézni, ha még nem tettétek volna.

 

Korai megjelenés: 2020 március 13

 

Itt tudjátok Ti is megnézni:

 

 

Jégvarázs 2

 

A második részben Elsa és csapata Arendelle határain túlra merészkedik, ahol a múlt titkaira derítenek fényt és talán Elsa erejének forrása is kiderül. A próbák keresztül viszik őket az elvarázsolt erdőn és a sötét tengereken, ahol megtalálják a királyságot fenyegető gonosz erő forrását és az erre lévő megoldás.

 

Korai megjelenés: 2020 március 15

 

Itt tudjátok Ti is megnézni:

 

 

Ragadozó Madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása)

 

Harley Quin szakított Jokerrel, ami veszélyesebbnek bizonyul, mint azt gondolta. A bohóc védelme nélkül minden eddigi ellensége a nyakában lohol, és próbálja eltenni lábalól. Így kénytelen lesz összeállni pár hasonlóan különc hölggyel, hogy túl tudja élni a mindennapokat. A film vicces, magával ragadó és tele van akcióval.

 

Korai megjelenés: 2020 március 24

 

Itt tudjátok Ti is megnézni:

 

 

Bloodshot

 

Vin Diesel-t végre nem egy autó volánja mögött láthatjuk, hanem egy szuperhős bőrében. Ray Garrison egy elit katona akit egy csata során megölnek. Ray-t szupererővel és gyors regenerálódással hozzák vissza az életbe, amit arra használ, hogy elkapja felesége gyilkosát. Hamarosan azonban rá kell hogy jöjjön, a valóság nem is az, aminek eddig azt hitte.

 

Korai megjelenés: 2020 március 24

 

Itt tudjátok Ti is megnézni:

 

 

Trollok a világ körül

 

A Trollok egy új kalandra hívnak minket, ahol Poppy hercegnő és Branch rájönnek, hogy rengeteg féle troll él a föld kerekén, különböző zenei ízléssel. Barb hercegnő és Thrash király azonban szeretné az összes zenefajtát eltűntetni, így Poppy és Branch kénytelenek egyesülni más trollokkal, hogy megvédjék magukat és a zenéjüket.

 

Korai megjelenés: 2020 április 10

 

Itt tudjátok Ti is megnézni:

 

 

Sonic, a sündisznó

 

Sonic-nak menekülnie kell a saját bolygójáról, és nálunk a földön keres menedéket. A cél hogy rejtőzködve maradjon, azonban a sündisznó nem erről a képességéről híres, így most egy újabb világ elől kell menekülnie. Emellett az érméit is elveszti, amit meg kell hogy találjon San Francisco-ban. Csatlakozzatok Ti is Sonic-hoz ebben az izgalmas kalandban, ami bizonyára az egész család részére jó móka lesz.

 

Korai megjelenés: 2020 március 31

 

Itt tudjátok Ti is megnézni:

 

Forrás: AndroidAuthority

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése