Render képeken a Huawei P40 és a P40 Pro

Android Hírek   |   2020.03.21 - 09:46   |   Írta: ARPII   |   85
21. márc Render képeken a Huawei P40 és a P40 Pro

Az előlap már kiszivárgott.

Szerencsére Huawei pletykákból és információ szivárgásokból most sincs hiány. Eddig túlnyomó többségben a P40 széria hátulját láthattuk csak, most viszont az előlap került rivalda fénybe. Evan Blass, a híres kiszivárogtató két képet is közzétett a zászlóshajó párosról (bal oldalon Huawei P40, jobb oldalon Huawei P40 Pro.)

 

Mindkét esetben úgy tűnik, hogy a Huawei elhagyja a notch-ot, és helyette egy sokkal esztétikusabb hole-punch kivágásra vált, ahol kettő kamera kap majd helyet. Emellett talán más szenzort is használnak majd a kivágásban, ugyanis a két kamera távolabb van egymástól, mint általában. Ez talán azt is jelentheti, hogy hardveresen támogatott arcfelismerést is kaphatunk ami 3D-s módon tudja majd feltérképezni az arcunkat, az egyszerűbb és kevésbé biztonságos 2D-s fotó alapú helyett.

A P40 minden bizonnyal egy lapos kijelzőt kap majd minimális kávákkal a szélek mentén, míg a P40 Pro a széleken ívelt kijelzőt használ majd (valószínűleg kevésbé mint a Mate 30 Pro), és szinte teljes mértékben káva mentes lesz.

Emellett a P40 Pro kijelzőjén egyértelműen látható a kijelző alá épített ujjlenyomat olvasó ikonja, ami a P40-en viszont hiányzik. Ennek ellenére azt gondoljuk hogy mindkét mobil megkapja majd ezt a biztonsági funkciót. Hangszóró rácsot eddig nem nagyon láthattunk egyik mobilon sem, így az sem kizárt hogy a kínai cég ezt is behelyezi majd a kijelző alá, és annak megrezgetésével éri majd el a kívánt hatást, akárcsak a Mate 30 Pro-nál. Várhatóan mindkét mobil (plusz egy Huawei P40 Pro Pémium kiadás) a jövőhét folyamán fog bemutatkozni, a Huawei Watch GT2e-vel együtt.

 

Forrás: pocketnow

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése