Itt a Royole FlexPai 2

Android Hírek   |   2020.03.30 - 16:03   |   Írta: ARPII   |   177
30. márc Itt a Royole FlexPai 2

Megérkezett az első hajlítható kijelzős mobil utódja.

Az előző hét folyamán, március 25-én Shenzenben mutatkozott be a Royole új hajlítható készüléke, a FlexPai 2. A mobil a gyártó harmadik generációs Cicada Wing kijelzőjét kapta, ami 50%-al világosabb és 200 000 hajtogatást is kibír.

Dizájn téren egy 7,8 colos 4:3-as képarányú megjelenítőt kapunk, amit kifelé és befelé egyaránt tudunk hajtogatni. Tartalomfogyasztás téren, egy 21:9-es film nézése közben a hasznos kijelző felület pedig 6,78 col lesz, ami még mindig egy meglehetősen szép szám.

 

A telefon leírása alapján, a hajlító mechanizmus egy teljesen zárt egyenes „3S nyelet” használ, utóbbi lehetővé teszi hogy bármilyen szögben nyitva tudjuk tartani az eszközt 0 és 180 fok között. További hardveres fejlesztés még a Qualcomm Snapdragon 865 5G, ami mellé LPDDR5-ös memória és UFS 3.0-ás tárhely párosul. Mivel a mobilt kifelé is hajthatjuk, így elég volt egy oldalra kamerákat elhelyezni, amiből esetünkben négy is van, továbbá itt helyezkedik még el a mobil sztereó hangszóró rendszere.

 

Sajnos több információt nagyon nem tártak elénk a bemutatón, azonban már 2020 második negyedévében is elkezdődhet a mobil értékesítése, így nem kell majd sokat várnunk a további információkra. Azt viszont még megtudhattuk, hogy a Royole aláírt egy megállapodást a ZTE-vel, aminek keretein belül ellátja majd a harmadik generációs Cicada Wing hajlítható megjelenítőivel. Ezek alapján, ha nem is hamarosan, de nemsokára a ZTE-től is láthatunk majd hajlítható készülékeket.

 

Forrás: GizChina

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése