Pokémon témájú fülhallgató érkezik a Razer-től

Android Hírek   |   2020.04.15 - 07:12   |   Írta: ARPII   |   309
15. ápr Pokémon témájú fülhallgató érkezik a Razer-től

Ezzel biztos minden Pokémont elkapunk majd.

A Pokémon franchise 25 éves lesz idén, és akár fanok vagyunk akár nem, azt el kell ismerni, hogy hatalmas befolyása volt, kezdve az aranyos manga és anime sorozattól egészen a milliókat hatalmába kerítő Pokémon Go-ig. Most pedig a Razer próbálja meglovagolni a hullámot pár új Pikachu témájú fülhallgatóval.

 

Maguk a fülhallgatók kísértetiesen emlékeztetnek a Razer Hammerhead-re, így valószínűleg hasonló élményre számíthatunk majd, egy új köntösben. Talán a legnagyobb feature, maga a töltő tok, ami nem más mint egy Poké Labda. A fülhallgatók világos sárga színűek egy Pikachu emblémával, ami fekete hátteret kapott. Ha valami, akkor ez után biztos megfordulnak majd az emberek az utcán.

 

Jobban belemélyedve a technikai részébe a füleseknek, 3 óra zenehallgatást kínál a fülhallgató, ezt pedig akár meg is tudjuk ötszörözni a menő tokunkkal. Aktív zajszűréssel sajnos nem rendelkezik, az IPX4-es szabványnak (fröccsenő víz ellen védett) viszont megfelel, habár ilyen szép időben egy ideig nem fogunk esőben Pokémonokat hajkurászni.

A Pokémon füles elsősorban Kínában fog debütálni április 16-án $120-ért, (kb.: 38 000 Ft) amennyiben pedig hozza az elvárt számokat bizonyára globálisan is piacra fogja dobni a terméket a Razer.

 

Forrás: phoneArena

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése