Durván olcsó Galaxy Fold érkezhet

Android Hírek   |   2020.05.14 - 21:02   |   Írta: ARPII   |   444
14. máj Durván olcsó Galaxy Fold érkezhet

Nem kell érte mélyen a zsebünkbe nyúlni.

A napokban röppent fel a hír, hogy egy új Galaxy Fold (nem a Fold 2) érkezik, ami az eddigi legolcsóbb hajlítható mobil lesz a piacon. Ross Young szerint a mobilt Galaxy Fold Special Edition-nek fogják hívni.

Young azt állítja, hogy a Samsung ki szeretné söpörni a megmaradt Galaxy Fold (1) készleteit, mielőtt a Fold 2 megjelenik. Az akció júliusban lesz és természetesen limitált darabszámban lesznek majd csak a készülékek.

Dizájn téren pedig úgy fog kinézni mint a Galaxy Fold, legalábbis Young ezt nyilatkozta:

 

A Samsung júliusban fogja bejelenteni a Galaxy Fold Special Edition-t, hogy kisöpörjék az első generációs Fold-okat, mielőtt a Fold 2 megjelenik. Árazást tekintve nagyjából $1 099-t (kb.: 360 000 Ft) kérnek majd egy mobilért. A mennyiség limitálva lesz megközelítőleg 55 000 darabban, világszinten. Külsőleg pedig ugyan úgy fog kinézni, mint a Galaxy Fold 1. Ez egy remek ár!

Ross Young

 

Sajnos arról még nem tudunk semmit, hogy kis hazánkba egyáltalán érkezik-e majd ebből a mobilból, és ha igen akkor mennyi. Mindenesetre szép gesztus a dél-koreai cégtől, hogy ilyen potom áron odaadja a felhasználóinak a megmaradt termékeket. Ti mit gondoltok erről a stratégiáról, vennétek Galaxy Fold-ot 360 000 Ft-ért? Írjátok meg nekünk kommentben!

 

Forrás: AndroidAuthority

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése