Bemutatkozott az Alcatel 3X és az Alcatel 1SE

Android Hírek   |   2020.05.20 - 19:50   |   Írta: H.Android   |   303
20. máj Bemutatkozott az Alcatel 3X és az Alcatel 1SE

Két pénztárcabarát mobil, jó specifikációkkal.

A TCL Communication a mai napon bejelentette, hogy világszerte elérhetők a legújabb Alcatel okostelefonok – az Alcatel 3X és az Alcatel 1SE. A készülékek több kamerával, a képernyőt nagy arányban kihasználó óriási kijelzővel és erős akkumulátorral rendelkeznek, az új handsetek pedig segítik a felhasználók mindennapi használatát.  

 

“Legújabb kínálatunk, az Alcatel 3X és az Alcatel 1SE jól szemlélteti a TCL azon elképzelését, hogy a progresszív technológiát az összes felhasználó számára elérhetővé tegye” – mondta el Aaaron Zhang, a TCL Communication Global Sales and Marketing Center ügyvezető igazgatója.   “Az élményekre vágyó, a trendek élén járó, hozzáértő okostelefon használók nem hagyhatják ki az elképesztően jó áron kapható Alcatel 3X-et. Az Alcatel 1SE pedig azok számára készült, akik megfizethető okostelefont keresnek, de nem szeretnék úgy érezni, hogy olcsó készüléket használnak. ”

 

Új Alcatel 3X: élvezze a csodálatos vizuális élményt a legújabb AI négyszögletű kamerával és az óriási kijelzővel  

Az Alcatel 3-as szériájú okostelefonjai a legmodernebb technológiai irányvonalakat testesítik meg az igazi értéket keresőknek. A professzionális fotózás érdekében négy hátsó kamerával felszerelt Alcatel 3X minden helyzetben a használókat segíti. A mesterséges intelligenciával működő fő kamera fantasztikus, 16 MP felbontást, kivételes és élénk képeket biztosít. Az 1,12 μm pixeles érzékelőjével az Alcatel 3X még sötétben is nagyszerű fotókat készít. A lenyűgöző fő kamera 2 MP makró lencséi éles, részletgazdag közeli képeket eredményeznek, a 2 MP mélységi kamera támogatja a művészi bokét, az 5 MP szuper széles látószögű lencsék pedig gyönyörű tájképeket vagy tágas belső terekről készült képeket biztosítanak. A hátsó kamerákon kívül a 8 MP elülső lencsékkel szintén élethű és nagy felbontású fényképeket és még elragadóbb szelfiket készíthet.

 

Az Alcatel 3X fényképező funkcióját erősíti a mesterséges intelligencia technológia, mely az okos jelenet felismerés támogatásával fotózás közben automatikusan beállítja a kamerát a még jobb képminőség érdekében. A zászlóshajó szerepet betöltő telefon intelligensen azonosít és tökéletesen fotóz 22 különböző jelenetet az ételtől kezdve a tűzijátékon át egészen a havazásig és napfelkeltéig/naplementéig. 

A 6,52 hüvelykes HD+ óriási kijelző és a vékony, V-alakú notch által az Alcatel 3X nagyon hatásos, 89,04 százalékos kihasználtságú képernyőt2 biztosít a széles látókör eléréséhez. A készülék ásványi csillogású külsejéhez kiválóan illik a duális, ívelt 2,5 D üveg, ami letisztult külsőt kölcsönöz, továbbá kényelmesen passzol a kézbe.

Az Alcatel 3X nagy kapacitású 5000 mAh akkumulátorával a felhasználók még több időt szörfölhetnek a neten egyetlen feltöltéssel3. A készülék OTG fordított töltés4 opcióval rendelkezik, így az Alcatel 3X telefonról áramot adhatnak tovább más készülékek számára.  A telefont az energiahatékony Octa-Core processzor és a figyelemre méltó 64 GB ROM/4 GB RAM vagy 128 GB ROM/6 GB RAM vezérli. Az  Alcatel 3X-szel zökkenőmentesen streamelhet HD tartalmakat, játszhat vagy végezhet egyéb, nagy teljesítményt igénylő feladatokat.    

Kivételes, négyszögletű kamerájának, elragadó kijelzőjének és rendkívül gyors teljesítményének köszönhetően az Alcatel 3X-et öröm használni. A 64 + 4 GB változat ára 149 EUR, a 128 + 6 GB verzió 189 EUR, az Alcatel 3X Európában Jewelry Black és Jewelry Green színben kapható, illetve 2020 júniusától az Ázsia/Csendes-óceáni Térségben, Latin-Amerikában, Közel-Keleten és Afrikában is elérhető lesz.  

 

Alcatel 1SE: optimalizálja a fényképeket az AI tripla kamerával

Az Alcatel 1-es szériája a legjobb okostelefon élményeket kívánja nyújtani anélkül, hogy kompromisszumot kéne kötni a stílust illetően. Az Alcatel 1SE egy sokoldalú telefon a hátulján három pazar kamerával: egy 13 MP, mesterséges intelligenciával vezérelt fő kamerával, egy 5 MP szuper széles látószögű lencsékkel rendelkező kamerával és egy 2 MP mélységi kamerával. A fő kamera okos AI jelenet felismerője automatikusan érzékel 12 féle forgatókönyvet, így minden gond nélkül emeli ki a részleteket, és javítja a kép megvilágítását. A másik két kamera által készített fényképek ugyanolyan lenyűgözőek, hiszen az 5 MP szuper széles látószögű lencsék több, míg a 2MP mélységi kamera profibb bokét tesz lehetővé.   

Az Alcatel 1SE 6,22 hüvelykes, 19:9 HD+ óriási kijelzője élénk színeket biztosít. A képernyő 87,18 százalékos kihasználtsági arányának3 köszönhetően a használók elképesztő vizuális élményeket élhetnek át. Ami a dizájnt illeti, ez az alapvető telefon tökéletesen sima 2,5 D üveggel rendelkezik, a hátulján gyönyörű, sugárirányú visszatükröződés látható.      

 

Az Alcatel 1SE működését egy 4000 mAh, nagy kapacitású akkumulátor támogatja, ami 33 órán keresztüli non-stop zenelejátszást vagy 8 órán át tartó videó streaminget5 biztosít. Az Octa-Core processzorával az Alcatel 1SE nem csupán a használok mindennapi kommunikációját és fotózását segíti, hanem a bonyolultabb munkákat is gördülékennyé teszi.   

A masszív telefon dedikált Google Assistant funkciójával a napi feladatok könnyedén elvégezhetők. Az intelligens virtuális asszisztens egy egyszerű gombnyomással elérhető, amivel a használó mindössze a hangja használatával intézhet el dolgokat. 

 

Forrás: TCL

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése