Július legjobb Android alkalmazásai [videó]

Android Hírek   |   2020.07.20 - 16:49   |   Írta: ARPII   |   545
20. júl Július legjobb Android alkalmazásai [videó]

Ismét hoztunk Nektek egy szép kis listát.

ARPII  videójában egy részletes bemutatót láthattok az alkalmazásokról.

 

X-VPN

 

Manapság már az interneten is vigyázni kell az értékeinkre, ami nem más mint az adataink. Amikor meglátogatunk egy weboldalt vagy alkalmazást, akkor adatokat küldünk neki magunkról. Ezek sokszor ártatlan semmiségek, de előfordulhat, hogy komolyabb személyes adatokat is eltárol rólunk az oldal. Itt jön képbe a VPN, ami titkosítja ezeket az adatokat. Emellett más előnyökkel is rendelkezik, hiszen a sok szervernek hála akár egy másik országban is bejelentkezhetünk, ahol élvezhetjük a helyi exkluzív tartalmakat, például filmeket, sorozatokat, amik a mi országunkban egyébként nem lennének elérhetőek, valamint játékok és alkalmazások tömkelege is letölthető lesz majd. Az X-VPN rendelkezik alkalmazással szinte minden platformra, illetve ingyenes verziója is létezik, amit bárki kipróbálhat ezen a linken keresztül.

 

Mi Control Center

 

Az Android szépsége, hogyha megtetszik egy funkció egy másik gyártótól, akkor nem kell utána epekedni, ugyanis minden bizonnyal van rá egy alkalmazás a Play Áruházban. Itt is ez a helyzet, ugyanis ez a speciális gyorselérési eszköztár (redőny) a Xiaomi és az iPhone Control Center-ének a szerelemgyereke. Rendkívül szép animációk, és jól kidolgozott ikonokkal dobhatjuk fel a telefonunkat, amit kedvünkre variálhatunk is.

 

TV Time

 

Annyi sorozat és film van már napjainkban, hogy képtelenség velük lépést tartani. Ebben segít a következő alkalmazás, ahol számon tarthatjuk, hogy éppen hanyadik évad hanyadik részénél tartunk, illetve hogy mikor fog kijönni a következő epizód. Emellett azt is megtudhatjuk, hogy hány epizódot néztünk eddig összesen életünkben, amit napban és órában is megad nekünk az app.

 

Groovepad

 

Kezdő DJ-k és zenekedvelők számára tökéletes választás lehet ez az app, ugyanis remek dallamokat lehet belőle előcsalogatni. Akár csengőhang, vagy videó háttérzene készítésre is használhatjuk, de akkor is jó hasznát vehetjük, ha le szeretnénk kötni a gyerkőcöket. A kezelése egyáltalán nem bonyolult, igazából adja magát minden, Nekünk csak annyi a feladatunk, hogy jó érezzük magunkat.

 

Amoled.in

 

Jó háttérképekből sosem elég, mindig jó egy vidám fotóval feldobni a telefonunk kezdőképernyőjét. Ebben az alkalmazásban leginkább Amoledes képeket találunk majd, amik minden témát is lefednek, lehet szó absztraktról, állatosról, animáltról, autósról, itt biztosan meg fogjuk találni a kedvünkre valót.

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése