Saját okosórával próbálkozik a OnePlus 2021-ben

Android Hírek   |   2020.12.29 - 21:59   |   Írta: N Marcell   |   381
29. dec Saját okosórával próbálkozik a OnePlus 2021-ben

A gyártó vezére oszlatta a kétely utolsó foszlányait is.

Többször is írtunk arról, hogy a OnePlus már évek óta szeretne egy okosórát piacra dobni, egészen pontosan 2015 óta kering náluk ez a projekt. Az ötlet sajnos idővel a fiókban kötött ki, de úgy látszik, most tényleg megvalósulhat a OnePlus Watch, amelynek érkezését a kínai gyártó vezetője maga is megerősítette.

A legmegbízhatóbb szivárogtatót is üti autentikusság szempontjából egy cégvezető, és ezúttal a OnePlus társalapítója, egyben jelenlegi vezérigazgatója, Pete Lau volt az, aki egy Twitter posztban megerősítette, hogy a régóta tervezett okosóra végre valósággá válik, és elvileg nem is kell már rá sokat várnunk. A rangos úriember állítása szerint ugyanis 2021 elején fog debütálni az óra.

Az óráról legutoljára októberben lehetett hallani, amikor a gyártó a közösségi médiában különböző vázlatokat és skicceket tett közzé. Egyúttal is megtudhattuk, hogy a kütyü már lassan öt éve ott van az tervezőasztalon, de eddig valamiért nem sikerült megvásárolható termeket készíteni az ötletből.

Korábban publikált vázlatok

oneplus-onewatch-bgr-india

Korábbi feltételezések szerint a OnePlus Watch – jobb híján egyelőre nevezhetjük így – kerek kialakítású lesz, és nem lehetetlen az sem, hogy Snapdragon Wear 4100 hardver dolgozik majd a belsejében, bár ez egyelőre csak szimpla spekuláció. Ennél többet még pletykaszinten sem tudni az ázsiai vállalat okosórájáról, de ha tényleg a jövő év elején debütál, akkor valószínűleg fogunk még róla hallani az elkövetkezendő hetek során.

Forrás: NapiDroid

Kapcsolódó cikkek: 
Kommentek megjelenítése