T. Orsolya

Samsung S22 csere iPhone 11 Prora

  • Samsung S22 csere iPhone 11 Prora
  • Samsung S22 csere iPhone 11 Prora
  • Samsung S22 csere iPhone 11 Prora
  • Samsung S22 csere iPhone 11 Prora

Leírás:

Februári, 3 év garanciás, karcmentes, Telekomos, fekete Samsung S22 telefonomat cserélném szervízmentes, szép állapotban lévő minimum 128 Gb-os iPhone 11 pro modellre + megegyzés szerint valamennyi ráfizetéssel (ez lehet kp, revolut is).
A telefonnak nem kell makulátlannak lennie, de ne legyen ripityára törve, a kijelzőn pedig használatból eredő karcok legyenek maximum. Lehet függő, de csak Telekomos.
A csere neked is szól, ha iPhone-os vagy, de eleged van a zártságból vagy csak egyszerűen szeretnéd kipróbálni az androidos oldal szabadságát (esetleg vonz az univerzális USB-C port :) ), viszont ehhez normális gyártó, jó minőségű készülékét keresed, aki nem csak papíron remekel.
Esetleg szeretnél megismerni más okosórát az AW-n kívül, ami kerek designt kapott, de a sport órák ehhez nem elég okosak, ám ehhez kéne egy megbízható androidos készülék :)
Lehetőleg mindezt minél kevesebb befektetéssel! Az meg csak extra, hogy rengeteg alkalommal van Samsung tulajoknak nyereményjáték.
Amit adok a dobozon, gyári tartozékokon kívül az egy gyári, Samsung USB-C 3,5 mm jack adapter, meg 4 db tok (egy sima átlátszóm is van, ami nincs a képen). A kijelzőre kijelzővédő üveget tettem, bár nem a legszebben, de ez könnyen cserélhető, nem ilyen UV fényes ragasztós dolog, a telefon szélén körben pedig még a fólia is rajta van.
Igyekeztem fotózni, de elég oldschool a fényképező gép, amivel a képek készültek.
A készülékre az ára miatt a 2021-ben életbelépő új szabályozás szerinti 3 év garancia van.

Termék információk:  
(4 / 5 - 11 értékelés)

Hirdetés azonosító ID: 7936
Feladás dátuma: 2022.06.05
Megtekintve: 76
Állapota: újszerű
Termék jelentése

Értékeld a terméket:

 

Ár: 100 000 Ft

Kapcsolat információk:

Helyszín: Budapest
Szállítás: személyes átvétel
Telefon ☎ mutat
Felhasználó : T. Orsolya
Regisztrált: 11 hónapja (újonc)

Megvásároltad a terméket? ÉRTÉKELD
-->

BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉS: Próbálj az oldalon ☆ megbizható eladótól  vásárolni! - Soha ne utalj előre pénzt, ha nem ismered az eladót! -  Legjobb, ha mindig személyesen intézed az adásvételt, valami forgalmas helyen, Starbucks kávézó, vagy HasznaltAndroid Találkozópont! - Vizsgáltasd be a terméket Adás-Vétel előtt ingyenesen, valamelyik regisztrált szervizünkben! - Ne menj egyedül a találkozóra! - Soha ne postázz külföldre - Mindig ellenőrizd a gyártói Garanciát!

A HasznaltAndroid.hu nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Hirdetési szabályzat »

Cím: Budapest