Pebble Time Round Silver 20mm Ritkaság!

Reti Virag
  • Pebble Time Round Silver 20mm Ritkaság!
  • Pebble Time Round Silver 20mm Ritkaság!
  • Pebble Time Round Silver 20mm Ritkaság!

Termék információk:

Hírdetés azonosító ID: 551
Állapota: újszerű
Termék jelentése
Ár: 80 000 Ft

Kapcsolat információk:

Helyszín: Budapest
Szállítás: személyes átvétel/posta
Telefon: ☎ mutat
E-mail: ✉
Felhasználó : Reti Virag

Leírás:

Néhány hónapig használt szuper okosóra eladó, ritka fémszíjjal és plusz világoskék szilikon szíjjal. Lépésszámláló, telefonos értesítések, hangutasítások stb. Ez elvileg a férfi fazon a 20 mm-s szíjjal, de szerintem női és férfi modellnek is megállja a helyét. Nem "bumszli", mint a legtöbb okosóra, stílusos és vagány! 2016 nyarán vásároltam, de sajnos nem viseli jól a kezem az órahordást. iOS és Android telefonokkal is működik, e-ink-szerű kijelzője van (világosban "bekapcsolás" nélkül látszik), rengeteg watchface letölthető rá. Eredeti töltőkábellel.
Személyes átvétel Budapest XI. kerületben, vagy előre fizetés (+postaköltség) esetén postázom. Személyes átvételnél tudok segíteni a fémszíj beállításában.

Cím:

Feladás dátuma: 2017.12.13

BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉS: Próbálj az oldalon ☆ megbizható eladótól  vásárolni! - Soha ne utalj előre pénzt, ha nem ismered az eladót! - Legjobb, ha mindig személyesen intézed az adásvételt, valami forgalmas helyen, vagy HasznaltAlma Találkozóponton! - Vizsgáltasd be a terméket Adás-Vétel előtt ingyenesen, valamelyik regisztrált szervizünkben! - Ne menj egyedül a találkozóra! - Soha ne postázz külföldre - Mindig ellenőrizd a gyártói Garanciát!

A HasznaltAndroid.hu nem vállal felelősséget a hirdetésben szereplő termékekért!

Hirdetési szabályzat »


Kommentek megjelenítése