Okostelefon/tablet/PC szerviz regisztrációs feltételek

Mi az a HasználtAndroid szervizoldal, és hogyan működik?

A HasználtAndroid.hu szervizoldalán szeretnénk összegyűjteni Magyarország garanciális és garancián túli Droidos és Windows-os szervizeit.

MűködésA szervizoldalra történő regisztrálási folyamatot ezen a linken, vagy a szervizoldal alján található regisztrációs gombbal lehet elindítani. Miután a HasználtAndroid munkatársai megvizsgálták és elfogadták a regisztrációt, a szervizek saját admin felületet kapnak, ahol állítani tudják az adataikat, elhelyezhetik a javítási árlista URL linkjét, és kitehetnek szerviz akciókat.

A rendszer a szervizeket alphelyzetben közelségi sorrendben rendezi, de a felhasználók kereshetnek, illetve rendezhetnek szolgáltatások (Találkozópon vagy ingyenes termék bevizsgálás), szerviz értékelések, nyitvatartások és kedvezmények szerint, vagy pontosíthatják a távolságukat az irányítószámuk megadásával. Kizárólag csak a regisztrált szervizek jogosultak a kedvezményes banner és hirdetési árakra a HasznaltAndroid weboldalán, valamint kizárólag ezek a szervizek adhatnak fel szervizszolgáltatás apróhirdetést az oldalon. 

A bejelentkezett HasználtAndroid tagok értékelhetik a szervizeket a javítás után. A szöveges értékeléseket a szervizek és a HasznaltAndroid csapata is megkapja e-mailben. Az értékeléseket természetesen minden esetben leellenőrizzük. 

A szervizek a bannerekken és a szervizoldalon megjelenő reklámszövegben nem adhatnak meg akciós javítási árakat! 

A szerviz ellenőrzése és az éves dij kifizetése után azonnal  felkerül a szervizoldalra, és elkezdheti hirdetni az oldalon a szolgáltatásait és akcióit a szervizszolgáltatás kategóriában, valamint apróhirdetéseket adhat fel.

Regisztrációs feltételekA HasznaltAndroid.hu szervizoldalára történő regisztráció éves díj köteles.

Budapesti szerviz - 60 000 Ft/év 
Vidéki szerviz - 30 000 Ft/év.

Az éves regisztráció mellé ingyen adunk hirdetési pontokat, amivel a szerviz hirdetést tud feladni termékekről vagy szervizszolgáltatásról, illetve kiemelni ezeket az apróhirdetések között az oldalon. 

Budapesti regisztráció mellé: 30 000 pont
Vidéki regisztráció mellé: 15 000 pont

Várjuk a vidéki és budapesti Droid szervizeküzletek vagy találkozópontok jelkentkezését az oldalon.

Köszönettel: a HasznaltAndroid™ csapata

 

Kapcsolat

HasznaltAndroid™
Tell: +36-30-393-5316
info@hasznaltandroid.hu