Android / Telefon / Tablet / PC / szerviz regisztrációs feltételek

Mi az a HasznaltAndroid szervizoldal és hogyan működik?

A HasználtAndroid.hu szervizoldalán szeretnénk összegyűjteni Magyarország garanciális és garancián túli Droidos szervizeit.

MűködésA szervizoldalra történő regisztrálást itt vagy a szervizoldal alján található regisztrációs gombal lehet elindítani. Miután a HasznaltAndroid munkatársai megvizsgálták és elfogadták a regisztrációt, a szervizek saját admin felületet kapnak ahol állítani tudják az adatikat, elhelyezhetik a javítási árlista URL linkjét, és kitehetnek szerviz akciókat.

A rendszer a szervizeket alphelyzetben közelségi sorrendben rendezi, de a felhasználók kereshetnek, szolgáltatás (Találkozópon vagy ingyenes termék bevizsgálás), szerviz értékelés, nyitvatartás, kedvezmény, vagy esetleg pontosabb távolságra az irányítószámuk megadásával.

Kizárólag csak a regisztrált szervizek, jogosultak a kedvezményes banner és hirdetési árakra a HasznaltAndroid weboldalán, valamint kizárólag ezek a szervizek adhatnak fel szervizszolgáltatás apróhirdetést az oldalon. 

A bejelentkezett HasználtAndroid tagok értékelhetik a szervizeket a javítás után. A szöveges értékeléseket a szervizek és a HasznaltAndroid csapata is megkapja e-mailben. Az értékeléseket természetesen minden esetben leellenőrzünk. 

A szervizek a bannerekken és a szervizoldalon megjelenő reklámszövegben nem adhatnak meg akciós javítási árakat. 

A szerviz leellenőrzése és az éves dij kifizetése után a szerviz azonnal  felkerül a szervizoldalra és elkezdheti hirdetni az oldalon a szolgáltatásait, akcióit a szervizszolgáltatás kategóriában. 

Regisztrációs feltételek:A HasznaltAndroid.hu szervizoldalára történő regisztráció éves díj köteles.

Budapesti szerviz 60.000Ft/év 
Vidéki szerviz 30.000Ft/év.

Az éves regisztráció mellé ingyenesn adunk hirdetési Pontokat amivel az Apple szerviz, szervizszolgáltatás hirdetést vagy termék hirdetést tud feladni és kiemelni az apróhirdetések között az oldalon. 

Budapesti regisztráció mellé: 30.000Pont
Vidéki regisztráció mellé: 15.000Pont

Várjuk a vidéki és budapesti Droid  szervizeküzletek vagy találkozópontok jelkentkezését az oldalon.

Köszönettel HasznaltAndroid™

 

Kapcsolat

HasznaltAndroid™
Tell: +36-30-393-5316
Viber/WatsApp/iMessage

info@hasznaltandroid.hu