Vezeték nélküli fülhallgatóval érkezhet a Galaxy S8

Droidos pletykák   |   2016.12.31 - 07:00   |   Írta: ARPII   |   3303
31. dec Vezeték nélküli fülhallgatóval érkezhet a Galaxy S8

Nagy plusz bevételt jelenthet ez a cégnek!

Rengeteg pletykát hallhattunk eddig a Samsung következő zászlóshajójáról, a Galaxy S8-ról. Ezek közé tartozott a méretesebb kijelző, a jack csatlakozó elhagyása és a több RAM. A fülhallgató bemenet elhagyása viszont arra enged következtetni, hogy a cég a csúcsmobiljával együtt adná új, vezeték nélküli fülhallgatóját is.

 

 

A vezeték nélküli fülhallgató nem újdonság a Samsung számára, hiszen ebben az évben adta ki "zsinóroktól mentes" fitnesz újdonságát, a Gear IconX-et. A termék azonban nem volt annyira népszerű a felhasználók körében, ahogy azt a dél-koreai cégnél remélték. A SamMobile szerint, a Samsung épp ezért fel fogja szerelni a Galaxy S8-at egy újfajta, vezeték nélküli fülhallgatóval.

Az még tisztázatlan, hogy ez miben tér majd el a Gear IconX-től, azonban fogadni mernék, hogy a Samsung itt egy egyszerűbb megközelítést használ majd. Amíg az IconX a fitnesz ipart célozta meg, addig az új fülhallgató a jobb hangzást és az élettartam növelését tarthatja majd szem előtt.

Persze nem véletlen, hogy a dél-koreai cég az új készülékkel szándékozik ezt bemutatni. Hiszen az Apple ugyanezt tette az iPhone 7-tel és a kicsit megkésett EarPods-zal. Az utóbbi úgy tűnik, még így is nagy sikert fog aratni a felhasználók körében. Bár az Apple fülesei korlátozott funkciókkal ugyan, de működnek androidos készülékekkel is, a Samsungé bizonyára nem fog működni iOS-t futtató mobilokkal.

Az, hogy az S8 vezeték nélküli fülhallgatóval érkezik egyelőre még csak pletyka. Ezért az árakról sem tudunk még semmi pontosat.

Nem tehetünk mást, mint hogy várunk, amíg a Samsung leleplezi legújabb mobilját...

Forrás: 9to5Google
Kommentek megjelenítése