A Xiaomi hajlítható mobilja igen olcsónak ígérkezik

Droidos pletykák   |   2019.03.18 - 11:40   |   Írta: L Ferenc   |   1882
18.márcA Xiaomi hajlítható mobilja igen olcsónak ígérkezik

Legalábbis a riválisokhoz képest mindenképpen jelentősen kedvezőbb áron kínálják majd az újdonságot.

A Samsung lényegében sokkolta az érdeklődöket azzal, hogy első flexibilis kialakítású okostelefonjának áraként 2000 dollárt jelölt meg. Aztán jött a Huawei, mely kínai gyártó arról számolt be, hogy a Galaxy Fold riválisának szánt  Mate X még drágább lesz: konkrétan 2600 dollárt kell majd fizetni érte.

Ezek alapján joggal gondolhatjuk, hogy 2019-ben csak az igen tehetős vásárlók játékszerei lesznek ezek a hajlékony kütyük, azonban jó hír, hogy a Xiaomi érkezőben lévő hasonló modellje lényegesen olcsóbbnak ígérkezik. 

Iparági források szerint a Xiaomi Mi Fold (Mi Flex) nyitóára 1000 dollár lesz, vagyis pontosan fele annyiba kerül majd, mint a Samsung Galaxy Fold. 

A Snapdragon 855 chipsettel és 10 GB RAM-mal szerelt újdonság állítólag többek közt azért lehet ilyen "olcsó", mert OLED érintőkijelzőjét a jó árakkal dolgozó Visionox Technology szállítja. Most már csak az a kérdés, hogy ez a flexibilis kijelző minőség tekintetében felveszi-e majd a versenyt a sokkal drágább riválisokban lévő társaival.

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése