Ilyen lehet az érkező OnePlus 7T

Droidos pletykák   |   2019.08.25 - 16:55   |   Írta: SzavaRicsi   |   1133
25. aug Ilyen lehet az érkező OnePlus 7T

Íme a legfrissebb renderfotós találgatások a OnePlus következő mobiljáról!

A gyakran pontos információkkal rendelkező OnLeaks ezúttal a Pricebaba portállal közösen találgatott, hogy hogyan is néz majd ki a még idén érkező OnePlus 7T. Mindkét forrás megbízhatónak mondható, ha OnePlus-os pletykákról van szó, éppen ezért nem kizárt, hogy már most pontos rendereket mutat a Pricebaba és az OnLeaks.

A OnePlus 7-hez viszonyított fő változás ezúttal a hátlapon érkezik, mégpedig a kameracsoportnál. Az előd kétkamerás rendszerével szemben a 7T esetében már egy háromkamerás felállás érkezik az üveghátlapon, egy kör alakú kidomborodó modulban. A OnePlus 7-ben egy 48 MP-es Sony szenzor, illetve egy mélységérzékelő egység dolgozott hátul, így a 7T harmadik versenyzője akár telefotó, vagy akár ultraszéles látószögű lencse is lehet. A szimmetriát megtartva a OnePlus a középső szenzor alatt helyezheti el a LED vakut.

 

 

Az előlapot tekintve sokakat kiábrándíthat, hogy az idei második kiadásban is marad a csepp alakú kamerasziget. A teli kijelzővel borított előlap bizonyára marad a Pro változat kiváltsága, hiszen már a 7 Pro esetében is felugró szelfikamerára váltottak.

A bekapcsológomb és a némító csúszka a ház jobb oldalán helyezkednek el, míg a hangerőszabályzók a bal oldalon kaptak helyet. A mobil alján az USB-C portot, egy hangszórót és a SIM tálcát találjuk.

A Pricebaba információi szerint a OnePlus következő mobiljai szeptember 26-án kerülnek bemutatásra. A specifikációkról eddig nem sok pletykát hallottunk, ám valószínű, hogy a 7T esetében egy Snapdragon 855+ lapkészletet kapunk, 8 GB RAM-mal és legfeljebb 256 GB tárhellyel, bővítési lehetőség nélkül.

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése